Политическият коментатор и член на ГЕРБ Георги Харизанов коментира последните изявления на председателя на Народното събрание и депутат от Кърджали Цвета Караянчева, които тя направи в Северозападна България.
"Някои си пътуват с хубавите коли по магистралите на Борисов и викат: Ама те не стават. Ми що не ги направихте вие като не стават? Що не ги направихте, а сега критикувате? Метрото! Отиват, протестират срещу лошия Бойко, качват се на метрото и се прибират вкъщи. Ходи пеша, бе! Това е положението. И затова няма да подадем оставка. Защото сме отговорни по това, което правим", разпалено отбеляза Караянчева.
Той е категоричен, че по този начин се надъхва партиен актив и не е трябвало думите й да бъдат публично разпространени.
"Стилът на госпожа Караянчева е експресивен и агресивен на моменти, което не е изненада. Това е нещо, което е изключително ефективно в нейния избирателен район Кърджали и е носил много успехи през годините", подчерта Георги Харизанов.
Харизанов оправда поведението на Караянчева с факта, че е говорила на партийно събрание, а не в медийна среда. "Ако някъде има проблем, то е в двойствената роля, която изпълнява госпожа Караянчева - председател на парламента и деен партиен активист, в което е най-характерна и ефективна", каза пред Нова телевизия Харизанов.
„Когато човек заема високи политически постове, не трябва да се притеснява от това какво говори. Свободата на словото важи за всички. Всеки има право да избира начина си на изразяване. На нейно място не бих използвал подобни аргументи”, каза още Харизанов.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/9/20 11:01

    ПКП и Харизанов, айде моля ви се, ще ходим пеша

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/9/20 13:36

    Уточнение с чии пари са правени:
    Собствени или с парите на данъкоплатеца?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/9/20 15:00

    Откога метрото стана собственост на Бойко ?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/9/20 19:20

    Свободата на словото важи за тях, не за нас. Модераторът комплексиран пуритан трие коментарите.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/9/20 00:01

    bravo, cveto! samo taka! otkriti, prozrachni fakti, fakti, fakti...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.