Гербер №1 в Източните Родопи Цвета Караянчева е категорична, че твърденията на Цветан Цветанов за колаборация на ГЕРБ с ДПС са абсурдни. „Попитайте хората в смесените райони кои партии участват в изборите там. Единствено ние и ДПС. И битката е жестока. Само ние можем да се опълчим. А партиите на жълтите павета хората там дори не са ги чували“, заяви на среща с избиратели в Лом Цвета Караянчева, председател на Народното събрание и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ..
„Всички в ПП ГЕРБ сме силно учудени как един от най-големите критици на президента – Цветан Цветанов, от известно време е негов голям поддръжник, подкрепя евентуален служебен кабинет и протестите срещу правителството и твърди, че може да има изборни манипулации. Не прави чест на никого да говори лоши неща за доскорошните си колеги, които той лично е ръководил и подкрепял. Да хвърляш кал по мястото, откъдето си тръгнал – не е най-добрият старт на нов политически проект“, каза Цвета Караянчева.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/9/20 17:15

    Браво ЦВЕТА

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Душата само бисери ръси,а мисъл 0.Вожда подобаващо я кръсти .

      Изтриване
  2. Крадлив СУДЖУУУУК26/9/20 18:44

    Само и само ДПС и ВЪН ВЪН ВЪН вражеските,паразитните партиии и банди които насаждат злоба,омраза,в смесените райони...долу хунтата и диктатурата на вечно гладните,крадливите,корумпираните КАЛИНКИИИИИИ-СУДЖУЦИИИИИИ

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/9/20 23:01

    ДОЛУ ДПС. ДОЛУ ГЕРБ.

    ОтговорИзтриване
  4. Значи ,можете да питате простолюдието кои партии учавстват ...В изборите в смесените райони .....А дали живеят хората добре във БГ ,питате статистиката ...И никой не се сеща за простолюдието .....

    Опасен Осман ......................

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен28/9/20 07:47

    Е то повечето от ГЕРБ тръгнаха от БКП, ама си ги оплюват пезпардонно. Явно това им е отличителна черта.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен28/9/20 10:35

    Какта се изражи г.жа Караянчева ,,,,,,, абе тези магистрали и метро с чии пари са направени ? с пари на партията или народа ........

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен29/9/20 09:15

      За 1000001 първи път ще ви го набия в тъпите,платени опозиционни мутри : КОГАТО НАПРАВИТЕ НЕЩО !, НЕЩИЧКО, ТОГАВА ЩЕ ПЛЮЕТЕ И УМУВАТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.