20 души от Източните Родопи ще участват в учредителната конференция на партия „Републиканци за България“ на Цветан Цветанов, като сред тях има и активисти на ДОСТ на Лютви Местан.
Припомняме, че кърджалийци бяха сред представените преди седмица членове на Инициативния комитет на формацията, която дава заявка да бъде позиционирана в център-дясното пространство. Тогава до Цветан Цветанов застанаха бившият областен управител на Кърджали и два пъти кандидат на ГЕРБ за общински кмет Илия Илиев и бившият общински лидер на партия ДОСТ Рашит Рашит. Именно Рашит в последните дни е обиколил населените места, в които имало най-дейни активисти на ДОСТ. По време на срещите си той уверил бившите си съпартийци, че „при Цветанов ги очаква нещо по-добро“. 
Възможно ли е Цветанов да пробие в смесените региони чрез бившите от ДОСТ? И колко? „Местанът на ГЕРБ“ може ли да се представи по-добре от Лютви Местан на избори – четете тук
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Аз като един от основателите на партия ДОСт.Много добре познавам Рашит рашит,той като усети че няма пари,пръв. Ще напусне партията.Той няма грам влияние в средите на дост.

    ОтговорИзтриване
  2. Крадлива КАЛИНКА27/9/20 11:41

    Утайките на прехода отиват в бунището..нема да има никакъв успех партията на имотния барон на герб ЕООД КОМЕРС...да живееее ДПС

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/9/20 12:13

    Вярно е ,Рашко обиколи бардаците в Кърджали,аман от нещастни политици Цв Цв,Местан ,Рашко и пр

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/9/20 15:34

    ГЕРБ и ДПС натиснаха ДОСТ и 120 хиляди гласували за ДОСТ останаха без представител в парламента и затова логично е да търсят алтернатива я при Слави или при Цветанов докато бъдат изгонени мафията

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/9/20 18:13

    От трън та на глог.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/9/20 19:55

    Да бягат докато станат маратонци

    ОтговорИзтриване
  7. зафер ертюрк27/9/20 19:56

    ЕЙЙЙЙЙ НА ТВА МУ СЕ ВИКА ЧУДО.
    Бегали ли са от Местан Аго за обещания Демек нещо по добро.
    Значи при Местан е било добро а са тръгнали за по добро.
    Нещо е между каръшък и къръшък.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен27/9/20 22:39

    А бе Зафер, хапчето май не си изпил.Много те бива по хоремаг лакъртии. Нищо добро не раждаш!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен28/9/20 08:10

    Браво Рашид ага,ти поне опитваш.А другите къде се скрихте,няма ви на сцената управниците от Дост,НПСД и т.н.Или вие изпълнихте целта да изгоните младите от БГ.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен28/9/20 10:32

    Къде са коментарите?

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен28/9/20 12:15

    Mnogo prodajnici ima v politikata

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен28/9/20 13:02

    А мЕСТАН към кои ще бяга, ще приема ли някой?

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен28/9/20 13:24

    Рашид ще успееш ,ако привлечеш братовчедката на Местан в новата ви партия .

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен28/9/20 19:26

    Хахахаххахахаха смешен си Рашид, смешееен

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.