Социолозите, а и други „ози“-та и „ори“-та (коментатори и анализатори) отчитат, че от протестите най-много „намазвала“ партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“. Ама и почти го укоряват защо не отива да протестира.
С бенда или без бенда? С балета или без балета? С китара или без китара?
Отговори „ози“-тата и „ори“-тата не дават.

Ама по-важното е, че и забравят, че още при заявката на Слави Трифонов за участие в политиката, а и първия опит за регистрация на партия, му беше достатъчно голям процентът на доверие.

Освен това, ако преди тв участие дадена социоложка беше „откраднала“ малко от времето си за репетиция пред огледалото, или от разговора с партийна централа за получаване на опорки, за да хвърли едно око на телевизия 7/8 щеше да „влезе в час“. Слави Трифонов и екипът му са с най-голям принос за ретранслиране на послания от площада и за анализи.  

Слави Трифонов и „Има такъв народ“ нямат нужда от селфита и онлайн включвания от площада, защото не са гладни за проценти. За тях тежката организационна работа тепърва започва. А за големите концерти, но запазена марка "Има такъв народ", има време.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/9/20 10:11

    Концертите ,чалгата и опростачването от екрана на славито не пълнят портфейла и хладилниците на народа.На гол тумбах чифте пищофи е има такъв народ.Ще се разплаче майчицата на всеки българин ,ако точи черепи мутра ,ако влезе в парламента ,и нещо зависи от него .Жална ни е майчицата .Запомнете тези последствия

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен28/9/20 19:30

      Не думай!Сега майчицата ни значи не е разплакана?Много сме щастливи,цъфтим и вързваме,а?

      Изтриване
  2. Анонимен28/9/20 10:30

    Започва голямата битка,коя партия да привлече анти ДПС привържениците т.е бившите Достаджии. Въпроса е Слави или Цветанов , как и какво ще им обещават и как ще ги привлекат.Битката ще е за поне 100хиляди гласа.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/9/20 10:33

    Слави с теб сме,Бойко бягай ,Слави идва

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/9/20 12:06

    чалгарството и управлението са различни неща

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен28/9/20 19:29

      Защо смяташ,че няма да мога да управлявам?Борисов,Станишев,Орешарски,като не бяха чалгари,по-добре ли ви управляваха?

      Изтриване
  5. Анонимен28/9/20 14:03

    Az sum ot DOST i shte vidq ako dost ne uchastva na koya nova partiya da glasuvam ,shte vidq programite im i shte precenq na SLAVI ILI NA CVETANOV

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен28/9/20 14:35

    Слави чалгата с колко човека охрана се движи сега? При цял взвод охрана как народната любов ще стигне до него.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен28/9/20 18:41

    Пълен боклук

    ОтговорИзтриване
  8. слави премиер,азис министър на културата,софи маринова министър на социалните работи и завсеки едно ферари така трява да звучи предизборното обещание

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.