21 положителни на Ковид-19 в региона са хоспитализирани. 119 положителни на коронавирус пък се лекуват в домашни условия към този момент, съобщиха за 24rodopi.com от Здравната инспекция в Кърджали.

Както вече писахме, 12 жени и осем мъже са последните диагностицирани. Те са на възраст от 22 до 81 години, няма връзка помежду им.

Към момента всички са в добро общо състояние.

16 души от новоустановените случаи са от Кърджали, останалите от други населени места в областта.

Акушеро-гинекологичното отделение в болницата в Кърджали е под крантина заради положителна проба на настанена жена.

24rodopi.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/10/20 13:03

    Как се лекуват у дома от тази толкова страшна и смъртоносна болест?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/10/20 16:14

    Шшт. Тихо!Тихо,че ще има чували, трупове и камиони! Болестта е много смъртоносна. Онези, които казват, че са се излекували за 2 седмици вкъщи, те се гаврят с труповете на починалите.
    Майтапчиийски

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/10/20 16:15

    Лечението е 2 седмици вкъщи. Лекарство-няма. Смъртоносна болест-Има!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен14/10/20 16:17

    Хващаш болестта и без симптоми. Не знаеш, че я имаш. Докато не ти направят тест. После те пускат 2 седмици вкъщи. И за тази "опасна смъртоносна болест" вдигат толкова дандания..

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен14/10/20 16:18

    Кога ще ми обясни някой къде е опасното на тази болест!!!
    Лекува се в домашни условия. Само за 2 седмици и без лекарство.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен14/10/20 16:23

    ДОНАЛД ТРЪМП:

    СЗО лъже целия свят! Коронавирусът е обикновен грип!
    Съмнявам се това да го излъчат медиите, но СЗО заблуждава целия свят с измислена пандемия. Няма да позволя народа на САЩ да бъде въвличан в този сценарий на демократите. Ако имат смелост другите лидери да последват моя пример. Коронавирусът е обикновен грип превърнат от медиите в нещо много страшно. Замислете се скъпи граждани на планетата земя, не позволявайте да ви заблуждават!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен14/10/20 21:43

    Всичко е далавера

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен14/10/20 21:44

    Всичко е далавера

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.