15 са новодиагностицираните с коронавирусна инфекция в Кърджали до 17.00 часа на 12 октомври, научи 24rodopi.com. Лошата новина е, че след този час се очакваха резултатите от още PCR тестове, сред тях и повторните проби на футболисти от „Арда 1924“.

По всяка вероятност 12 октомври ще се окаже денят на антирекорда по брой на заразени с коронаривус от началото на пандемията.

По-рано днес се разбра, че двама от играчите на "Арда 1924" са излекувани. Според неофициална информация някои от повторните проби са положителни и част от отбора ще остане под карантина и след първите 14-те дни на изолация.

Очаквайте подробностите

Починаха 5-ма с коронавирус, сред тях и д-р Стоян Стоянов - четете тук

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/10/20 20:45

    Тия футболисти всеки месец ги фаща короната ба,япма ба.Тока няма да могат да си платят,недейте така да ги пишете по 6 пъти,и после хората да вярват на корона(((((.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/10/20 21:24

    В момента горим,умират лекари в Момчилград, никой не носи маски,гледайте чужденците, страсшно е!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/10/20 08:37

    на прости амуджи как да им обясниш че има корона?
    отговора им е корона морона билмени ни
    тия паразити слизат от автобуса с миризливите крака и пред паспортна, в нои или в банката
    кви маски кви 5 лв.
    докато границите ни са отворени като разграден двор ще става все по зле
    честито да ви е

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен13/10/20 11:45

      Амуджа си ти. Само от български граждани чувам простотии - маските не пазели, нямало корона, лъжели. От тука тръгват бг гражданите с автобусите за Едирне да купуват "турските боклуци" - НИКАКВИ МАСКИ! Влизат в Турция - анонс - сложете маските има глоба 900 лв/лири. В Турция задължително се носят маски в обществен транспорт тоест автобус, метро! И рядко в автобуса ще видиш маска под носа! По-скоро от тука носят зараза там. Виж си първо собствения тъп народ.

      Изтриване
    2. Анонимен13/10/20 16:10

      Ходят ахмаците като теб дето за ракия пари дават и за турски глупости
      що не идеш в софия и пловдив да видиш маски носят ли
      аз говоря за паразитите дето български малко идва хахаххаха амуджалар и помалкар

      Изтриване
  4. Анонимен13/10/20 11:07

    Аман пишман туристи двойни граждани подпалиха ни чергата .

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен13/10/20 12:10

    Теклас са се погрижили вируса да няма благоприятна среда за живот.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.