Четирима души са починали от усложнения, свързани с доказан COVID-19, в последните 3 денонощия, разкриха пред 24rodopi.com източници от МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски“. Единият е роден през 1969 г., другите са по-възрастни.

В пловдивска болница пък е починал д-р Стоян Стоянов, дългогодишен специалист „Уши, нос, гърло“ в Момчилград.

Както вече 24rodopi.com писа, днес са установени рекорден брой заразени с коронавирус в област Кърджали. До 17.30 часа новодиагностицираните с коронавирусна инфекция бяха 17 души, но се очакват резултатите от още PCR тестове.

Очаквайте подробностите

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/10/20 23:22

    Бог да го прости д-р Стоянов! Беше прекрасен човек.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/10/20 10:15

    Прекрасен доктор,без да дели хора от етноси ще ни липсва.
    Бог да го прости!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/10/20 10:52

    БЪЛГАРИНЪТ ПАЗИ ОТ КОВИД 19 КИТКАТА СИ, ЛАКЪТЯ НА РЪКАТА СИ, ПОНЯКОГА УХОТО, ГУШКАТА, ЧАНТАТА, ДЖОБА, ЖАБКАТА НА КОЛАТА, САМО НЕ И УСТАТА И НОСА...ДЕРЗАЙТЕ ЮНАЦИ МАЛОУМНИ, СКОРО НЯМА ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ВИРУСА ЗАРАДИ ВАС...ИСКА МИ СЕ СЛЕД КАТО СВЪРШИ ПАНДЕМИЯТА, ДА БЪДАТ ЗАВЕДЕНИ ДЕЛА НА ВСИЧКИ БЕЗОТГОВОРНИ ХОРА, КОИТО СЪС СВОЯТА БЕЗОТГОВОРНОСТ И НЕСПАЗВАНЕ НА ПРЕДПАЗНИТЕ МЕРКИ, НАЛОЖЕНИ ОТ НОЩ И РЗИ СА СТАНАЛИ ПРИЧИНА ДА ИЗМРАТ ХОРА

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.