24rodopi.com/Регион

Четири са пътните произшествия в областта на 8 декември  и 9 декември с един леко пострадал, съобщиха от полицията. Около 7,15 часа тази сутрин в Крумовград 34-годишна с електрическа тротинетка се блъснала в движещ се пред нея товарен автомобил. Жената била прегледана от екип на Филиала на спешна помощ в града и освободена. Не е констатирана употреба на алкохол. Съставен е акт.

Около 1 часа тази нощ в село Глухар 55-годишен с „Мерцедес“ при излизане от гараж се блъснал в стена на къща, след което напуснал мястото на произшествието. Установен е бил от полицейски служители 20 минути по-късно, отказал проба за алкохол. Съставен е акт.

Малко преди 7 часа тази сутрин по пътя между селата Бели пласт и Стремци 19-годишна с „Опел“ загубила контрол над управлението, колата напуснала платното за движение и се преобърнала. Тестът за алкохол е с отрицателен резултат. Съставен е акт. Екип на пожарната служба в Кърджали обезопасил автомобила.

Около 7 часа вчера в Кърджали 71-годишен водач на лек автомобил „Пежо“ при движение на заден ход не се убедил, че пътят зад него е свободен и блъснал паркиран автомобил „Мазда“. Тестът за алкохол е с отрицателен резултат. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП.

Двама с нерегистрирани автомобили

Нерегистрирани моторни превозни средства са били установени при специализирана операция на територията на РУ-Кърджали, съобщиха от полицията. Автомобил „Воксхол“, управляван от 24-годишен, бил проверен в района на село Широко поле. При направена справка полицейски служители установили, че колата е с прекратена регистрация на основание чл.143, ал.10 заради липса на валидна застраховка „Гражданска отговорност“. При проверка на лек автомобил „Субару“ с 59-годишен водач в землището на село Седловина станало ясно, че колата не е регистрирана по надлежния ред. Образувани са досъдебно производство и проверка по чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс, по които работят сектор „Охранителна полиция“ и разследващ полицай.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.