24rodopi.com/Регион

Променящата се община в очакване на реализация на голям инвестиционен проект.

Това бе един от акцентите в разговора на кмета на Джебел Неджми Али с генералния консул на Република Турция в Пловдив Корхан Кюнгерю.

Дипломатът гостува в Джебел вчера, а в  работната среща участваха още председателят на Общинския съвет Сейфи Мехмедали, зам.-кметовете Емил Куцев и Ергин Юсеин и секретарят на Общината Хайрие Мехмед.

Кметът информира за водените преговори с голяма турска компания с представителства в различни държави по света, която е в процес да позиционира част от дейността си в Джебел.

Дипломатът изслуша с внимание изложението на домакина за програмата за развитие на общината, за облагородяването на града и малките населени места, за партньорските инициативи на побратимените общини.

Гостът благодари за топлия прием, подчертавайки, че винаги с удоволствие посещава Джебел. Той изрази готовност за работа с Общината по бъдещи съвместни инициативи в различни сфери.

По-късно, на площада в Джебел Корхан Кюнгерю присъства на детски празник, с който бе дадено началото на мероприятията във връзка с посрещането на новата 2023 година.



Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/12/22 10:58

    Хубав телевизор. Плазма ли е?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/12/22 14:28

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/12/22 20:33

    Неджми в прав път си да надминеш учителя си Бари.Но първо трябва да станеш като него областен на паргията си и после кмет на Кърджали

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.