24rodopi.com/Регион

„И сребърна звездица ще свети на върха…“.

Елхата на Джебел грейна празнично, а целият площад бе огласен от стотици деца, които отброиха заедно с кмета Неджми Али преди светлините да бъдат запалени.

„Благодаря ви за подкрепата, която ни давате. Всичко, което градим, е правено така, както за роден дом. Джебел трябва да стане най-красивото бутиково градче в страната и ще го направим!“, обеща Неджми Али.

Талантливи деца танцуваха и пяха за присъстващите на площада, като сред аплодиращите изпълненията им беше и генералният консул на Република Турция в Пловдив Корхан Кюнгерю.

„Нашето бъдеще е в добри ръце. Нашето бъдеще са децата, които растат в една подобрена среда и обстановка. Работим неспирно за това, с много сериозни темпове и ще продължаваме да го правим. Защото следваме програма, в която средствата са целесъобразно разпределени за всяко населено място. На финалната права сме да приключим проекти за 35 млн. лева във всички сектори. Промяната се вижда в града, кварталите, селата. Правим всичко това, защото следващата стъпка ще бъде да развием балнеолечебния туризъм, който да промени икономически общината“, посочи кметът.

Той допълни, че скоро Джебел ще разполага и с една от най-добре озвучените сцени в центъра, която ще се  ползва от цялата област.

„Пожелавам на всички весели празници и ви чакам отново на 31-ви, за да посрещнем тук новата година!“, завърши Неджми Али.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/12/22 21:42

    Браво ❤❤❤❤

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/12/22 01:44

    Защо,не пишете коментари за хубавите работи бе ДЖЕБЕЛЧАНИ да благодарете на прекрасния си кмет.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/12/22 07:43

    Ще бъде, как няма да бъде....ама след Момчилград ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/12/22 08:39

      Дааа, Момчилград кърти мифки.

      Изтриване
  4. Анонимен9/12/22 08:38

    Представете си какво ще ако Неджми бе кмет на Крумовград.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен9/12/22 09:04

    Ардино е много по-красив град и от Джебел и от Момчилград.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен9/12/22 09:11

    НЕДЖМИ АЛИ КМЕТ НА К Ъ Р Д Ж А Л И!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен9/12/22 15:38

    Бутиково градЧе ДЖЕБЕЛ :))))))

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.