24rodopi.com/Политика

Бившият парламентарен шеф Никола Минчев ще е водачът на листата на "Продължаваме промяната" за европейските избори.

Това е решил Изпълнителният съвет на партията единодушно, съобщиха от ПП.

„Ние вярваме, че водач на листата за европейските избори трябва да бъде човекът, който най-добре ще представлява България в Европа. Никола беше успешен председател на Народното събрание, и сме убедени, че от тази позиция и опит той няма да бъде просто един от 700 евродепутати, а ще е силен български глас в европейската политика", заяви съпредседателят на ПП Асен Василев, цитиран от пресцентъра си.

Припомняме, че „Промяната“ постигна най-добрия си резултат в Кърджалийско на парламентарните избори през есента на 2022 година. Тогава тандемът Никола Минчев-Георги Чепишев (първи и втори в листата) „изработиха“ 5 074 гласа - 7,37 на сто в 9-и Кърджалийски многомандатен избирателен район. На последните избори – местните през октомври 2023 година, „Промяната“ претърпя пълен крах в 7-те общини и не успя да спечели дори едно съветническо място.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/1/24 15:31

    Той се е презастраховал и от София.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/1/24 16:00

    Аз гласувам за него

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/1/24 16:48

    Недей тъй Никола
    Ти си нужен в НС

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/1/24 18:10

    И двамата николовци са перфектни но обкръжението им съсипва репетиция та им.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен25/1/24 10:10

    Яжте си ушите в Гаджалистан,
    Никола Минчев е идеален за водач на листата на ПП-ДБ за България и ще има фурор.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен25/1/24 15:54

    На такива като Николай Минчев ако стане евродепутат ще му плащате 50 хил. евро заплатка на месец може и повече според инфлацията за почти никакът свършен четири годишен престой в Брюксел пък тези дето ще гласуват за него да си ядат ушите .

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.