„Ние оставихме всички мангизи да минават през банката на тоя лайнар, на Доган парите да текат, спокойно да се управлява заради един медиен комфорт и сега разбрахме, че това са едни гадове, които ни изпързаляха". Това се чува от запис с откровения на бившия министър на културата Вежди Рашидов от парламента днес, с който агенция „Пик" разполага.
„Всички ли сме роби само на един дебел, грозен, на 20 години милионер бе, да му е.а пу.ката майна. Всички ли сте роби на такъв изрод, нямате ли смелост... Как е станал този боклук мултимилиардер на 20 години и е изкупил всички хора и за 1000 лева заплата всички му слугуват", казва още Рашидов.
„Няма медии. Аз оня ден се обаждам на Валя Велева и казвам – искам да направя интервю, а тя казва: о, моля ти се недей. После звъня в „Стандарт" на Славка (Бозукова – гл. редактор на изданието – б.а.), нарочно го правя... Петьо Блъсков изцяло се е продал. Останаха „Дневник", „Капитал", в. Сега - така останаха независими, но те ще ги задушат. На Сашо Дончев (собственик на в. Сега – б.а.) не му пука, защото вестникът му е бутиков."
По-нататък Вежди Рашидов се чуди защо журналистите се продават. „Аз не съм против вас (репортерите – б.р.), но срещу 1000 лева кремирате майките си. Не може да кремирате най-милото си – морала си."
Рашидов е недоволен, че медиите са започнали да го плюят като е паднал от власт, стана ясно от думите му. „Пише - 2 млн. лв. синът на Вежди лапнал от Лувъра или Вежди ходи по курви, гарнирано със снимка на моите внучки".
Рашидов обяснява и за медийния комфорт по времето на ГЕРБ. „По мое време г-н Борисов направи голяма грешка. Какво направи той – на него му трябваше медиен комфорт. Това са на Доган вестници. Ако смятате, че този фес не ви управлява, селски от Дръндар – то това ви е нацията на 1300 години, да ви е.а циганската нация – това го напишете, ама няма да посмеете. Това са парите на Доган и на двама шейхове от Оман. Ако толкова не знаете какво седи в банката. Банката е собственик на вестниците, а Делян Пеевски е боздуганът с майка си отпред. Те перат едни пари."
Вежди обясни, че нямало да съди медиите, защото така щели да пострадат журналистите, които се продавали за 1000 лв. и били принудени от началниците си да го плюят.
„Какво лошо съм казал за Тошо Тошев, казал съм, че го обичам, какъв е проблемът. Но и казах, че има зависимост от монопола и зависимостта при разпространението", казва още Вежди Рашидов за главния редактор на в. „Преса".
 
На снимката: Кърджалиецът и великият актьор Робърт де Ниро
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

48 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/8/13 13:19

    Грозно, но пък си е самата истина. С лека забележка - браво за куража нещата да се казват с истинските им имена.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/8/13 13:23

    Един път да ми хареса изказването на тая пиянка, ама много късно, събудете се българи, че тези еничари стават от ден на ден по-силни благодарение на вашето мълчание

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/8/13 13:23

    Вежди, Делян Пеевски не е лайнар, а една огромна торба с лайна, а майка му крадлата от тотото Ирена Кръстева е още по-голяма торба с лайна. Отговорникът на тези две торби с лайна е банкерът - пионка, който прилича на циганина Гърка Питич Цветан Василев.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/8/13 13:24

    Като не си продажен защо закри театъра, който носеше името на майка ти бе ла.нар. Ти за колко се продаде на Бойко и ли се правеше на герой, като закри театъра. Не си никакъв герой - ти просто си НИЩО. Дори не си заслужава човек да споменава името ти. Турчинът никога не е бил продажен - поредно доказателство, че ти не си такъв.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/8/13 13:26

    Настръхнах. Браво Вежди. Един турмин да каже цялата истина за случващото се в България.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен1/8/13 13:27

    Тоя пак се е напил и се е обаждал наляво надясно от мания някой да му обръща внимание...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен1/8/13 13:27

    Много точно го е казал, евала. И всеки друг на негово място щеше да псува като хамалин в тая ситуация. Не го харесвам Веждичката, но в случая е абсолютно прав. Само дето не е казал, че всичко това е благодарение единствено на неговия идол Бойко Борисов!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен1/8/13 13:27

    Още две торби с лайна има другарю Вежди - Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Нали тези 4 торби с акита се обичаха цели 3 години и кусур.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен1/8/13 13:29

    Картината на България изобразена като кенеф е напълно вярна.Този път Веждичката е напълно прав.Може да звучи гадно изречено по този начин,но е вярно.20 години няколко човека си играха със съдбите и живота ни,за да станат милиардери а ние им пляскахме,гласувахме за тях,бихме се за тях и ги защитавахме.Дано народа прогледне най после и спре да гласува за ДПС,ГЕРБ,БСП и др. кандидат милиардери.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен1/8/13 13:31

    е за това ве4е нямам думи. то4но попадение. браво вежди, смел си, прав си този драндарски педал дори не е и тур4ин. тои е татарски мангал, става жъпрос за доган.helyal olsun sana vejdi abi, erkek syn, tashany iem. а за този петио блъсков си прав, жорж ган4ев едно време му викаше този с двата пръста 4ело. демек малаумник. тои и в казармата си беше натега4, минет4ия продаваше се за едно кисело мляко.да го еба в комуниста да го еба.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен1/8/13 13:33

    Е да ама, бившите българи Цонев и Христо Бисеров добре си живеят при Доган ага. Нищо ,ч ходят без гащи. Ти Вежди искаше също да си на тяхното място.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен1/8/13 13:33

    Хубаво е , че си признават някоя грешка макар и късно бившите управляващи .Това да им е за урок !Как се управлява ще гледат сега - и лешниковите ядки , които са изяли ще им сброят комунягите!

    ОтговорИзтриване
  13. Стефан Николов1/8/13 13:34

    Свалям ти шапка Вежди........

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен1/8/13 13:43

    Жестоката истина, но за всичко е Виновен Бойко Борисов. Пеевски го пишеше Боко Тиквата, а Борисов му наливаше после милиони в губещите вестници. Мазохист ли е Б. Б. или пълен глупак? Въпроса ми е към Вежди Рашидов.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен1/8/13 13:49

    ВАЖНОТО Е ЧЕ ЦВЕТЕЛИНА ЯНЕВА Е ЛУДО ВЛЮБЕНА В "СЛАДКАТА МУЦУНКА" НА ПЕЕВСКИ.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен1/8/13 14:08

    Тоз щъркел Цветелина Янева ако можеше поне малко да пее да не мислите, че вечер щяше да си лята до този огромен пърдящ задник Пеевски. Ам акато няма дарба, поне със свирки да изработи два-три албума

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен1/8/13 14:09

    Хамлет рече:
    Умен и кадърен дръндарски циганин или полуграмотен и бездарен банкянски бугарин?

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен1/8/13 14:39

    Вежди е истиски турчин с българско самосъзнание, голама част от българите са еничари с турско самосъзнание .Българския материал е лош и за това се продава евтино за 1000лв.Браво и на Доган ,който умело управлява този лош български материал и ще го унищожи икономически .-като намаш пари ,работа ,ти и децата ти ,ще бъдеш принуден ,като медиите

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен1/8/13 14:53

    А бе Мултак ти нали беше при Илия Павлов. Свидетел съм как се подмазваше на Доган а сега го плюеш.Дялкай си камъка, като политик си наздраве. Какви интервюта, искаш да кажеш защо си затворил Турските театри ли? След като те изхвърли на боклука Буда и него ще го плюеш.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен1/8/13 14:58

    до 01.08 13.34 за съжеление не искам да обиждам никого но ти си останал без гащи .що му сваляш гащи, до вчера къде беше този вежди, сега му сваляш шапка,тъпанар такъв ,и така ще си ходиш от този свят.........

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен1/8/13 14:59

    Вежди калън БОКЛУ защо крештиш на празно. Ти си най некадръният коъто познава България. Ти си забравил кой си. Първо намери себеси и тогаво излез пред едиите.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен1/8/13 15:02

    13:24 закри театъра с името на майка си защото това име се използваше за кражба на парите на данъкоплатците, това не беше никакъв театър с който човек може да се гордее че носи името на майка му, това беше сбирщина от кадърни пяаници, щатове с връзки и нищо друго

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен1/8/13 15:08

    15.02 часа: Вярваш ли си като пишеш клевети? Ако това беше истина Вежди Рашидов всеки божи ден щеше да дава интервюта по медиите в които да обясни кой какви пари е крал, изпил и изял. Типично по махленски обаче, всеки който изобщо не знае как стоят нещата се изказва много компетентно по всички теми. Рашдов закри турския театър напук на ДПС и най-вече на Доган, защото именно тройната коалиция и най-вече по настояване на ДПС и Доган се създадоха двата театъра в Кърджали и Разград. Междувременно обаче мултак номер едно и Ахмедчо се скараха и му дойде дюшеш като стана министър да удари Доган по болното място. Това е истината, другото е плод на болния ти мозък.

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен1/8/13 15:16

    Га яде кифтетата мълча. Вадим като крадна милионите заедно с ДПС деребеите мълча. Сега ревеш. Вежди ти си част от тази циганска нация.

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен1/8/13 15:48

    bravo na Vejdi4kata

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен1/8/13 16:56

    Вежди каза истината.Може късно и цинично, но пък и истината е не по-малко цинична и отвратителна.

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен1/8/13 17:17

    Бог е казал : НЕ КРАДИ! НЕ ЛЪЖИ! За псувни не се е произнесъл официално. Вие от ДПС може да говорите много културно и мазничко, обаче лъжете и крадете като за световно. А и не си признавате.

    ОтговорИзтриване
  28. КОКО1/8/13 17:40

    ДА МУ ЯДЕТЕ ЯРАКА НА ВЕЖДИТО, КУРОСМУЧКОВЦИ!

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен1/8/13 18:25

    КОКО ТИ ЯДЕ ЛИ МУ ГО ВЕЧЕ ЧЕ ПРЕДЛАГАШ НА ДРУГИТЕ БЕ АПТАЛИН

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен1/8/13 18:41

    Изключително талантливия Вежди Рашидов след като е признат в толкова много страни по света,е очевидно,че е много добре възпитан и образован.Но за всичко ставащо в България,мисля,че е избрал най-подходящите изразни средства-цинични,които най-точно и изразно описват ситуацията в държавата..Жалки са ония политици,които са се дръзнали да го анализират.Нека първо достигнат нивото му,желателно и повече,за да имат право да критикуват

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен1/8/13 18:41

    вежди да не се прави на по българин от бъ;гарите... плюе по дпс и доган защото навремето му отрязоха мераците за министър..а боико го направи министър не за заслуги или за черните му очи а за да вземе някои друг турски глас на изборите.......... така че веждичка не плюи по 1300 годишата история българска . ти не си българин ти си бълхарин..

    ОтговорИзтриване
  32. Анонимен1/8/13 18:57

    ZAKRI TEATIRA NA IMETO NA MAYKA SI A BASTA MU UMRYYA COVEKA KATO PROSYAK A TRIGNAL DA DAVA AKOL NA NACIYATA DA GOVORI ZA DOSTOYNSTVO, VEJDIII MNOGO SI BIL PIYAN KATO GOVORIS

    ОтговорИзтриване
  33. Анонимен1/8/13 20:49

    15:16...ТИ ОСВЕН ДА МИСЛИШ ЗА КИФТЕТА, НЕЩО ДРУГО ЗНАЕШ ЛИ БЕ БЕТОНИРАНА ЧЕРВЕНА ТИКВО. НЯМА ТВОЙ КОМЕНТАР БЕЗ ДА НЕ СПОМЕНЕШ ЗА ТЕЯ КИФТЕТА, ГЛАДЕН ПЕНСИОНЕР...ЛАПАЙ КИФТЕТА, ДОКАТО ВАШИТЕ СА НА ВЛАСТ...ЩОТО МНОГО СКОРО САМО ЩЕ ГЛЕДАШ КОЙ ГИ ЛАПА...МИЗЕРНИК...

    ОтговорИзтриване
  34. Анонимен1/8/13 22:32

    И това ми било интелектуалец! Язък за авторитета и за творческите му постижения в качеството му на скулптор! Язък!

    ОтговорИзтриване
  35. Анонимен1/8/13 23:20

    Ostavete Vejdito na mira kaka grozdaka mu preci na coveka.

    ОтговорИзтриване
  36. Анонимен1/8/13 23:29

    20.49
    TI KURA 6TE QDE6 BOKLUK

    ОтговорИзтриване
  37. Анонимен2/8/13 00:31

    13-24 zakri teatira s imeto na mayka si` ne samo ce se kradese pari a i teyatira bese publicen dom za polititsi - gosti ot Turtsiya. Suteniyor bese piyankata na ime Ekliman Coban` toy slujese na edinm dvulicnik ot Kirdjaliyskata obstina koyto na kraya s edin faks go dovirsi. Ako pisa emeto na tozi komentara mi nyama da bide publikuvan moje isega da ne go publikuvat

    ОтговорИзтриване
  38. КОКО2/8/13 07:16

    18:25 АЗ НЕ,НО МАЙКА ТИ И БАЩА ТИ ГО ПРЕПОРЪЧВАТ,КУРОСМУЧКОВЕЦ!

    ОтговорИзтриване
  39. Анонимен2/8/13 13:23

    Браво Вежди

    ОтговорИзтриване
  40. Анонимен2/8/13 13:44

    PALEN PROSTAK,MULTAK,PIYANICA,KAKVA LEKSIKA SAMO I TO NA 4OVEK,KOYTO E BIL NINISTAR NA KULTURATA,EGA TI DARJAVATA ,STOM TAKIVA KATO TOZI PIYANICAIZRASNAL PO DOMOVEZA SIRACI,MOJE DA E MINITSAR NA KULTURATA,KAKVA KULTURNA ARE4 SAMO

    ОтговорИзтриване
  41. Реджеб от с.Лисиците2/8/13 13:45

    Важди Рашидов сега казва по добре КАЛТАК, отколкото мултак.

    ОтговорИзтриване
  42. Анонимен2/8/13 14:17

    Ало? Прокуратура има ли в тази държава? Как може този изрод да псува държавата, народа и българите!

    ОтговорИзтриване
  43. Анонимен2/8/13 14:23

    НАИСТИНА Е БИЛ ПРОСТАК ТОЗИ МУЛТАК! и ЕДНА ДОКТОРКА - БЪЛГАРКА СПИ С НЕГО! ПАЗИ БОЖЕ БЪЛГАРИЯ!!!

    ОтговорИзтриване
  44. Анонимен2/8/13 14:54

    Истината, макар и казана по циничен начин, много боли, нали другари от ДПС?

    ОтговорИзтриване
  45. Анонимен3/8/13 10:06

    ZASTO DA BOLI NA DPS BE PRIYATEL,TOY PSUVA BALGARIYA I NARI4A BALGARITE- NACIYA CIGANSKA

    ОтговорИзтриване
  46. Анонимен3/8/13 23:57

    1/8/13 13:24 сега да го открият театрото
    белким и роднините от турция на заплати да ги ж
    водите там

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.