24rodopi.com/Общество

Таня е всеотдайна майка на две прекрасни дъщери, верен приятел и човек, който винаги е помагал на всички около себе си, но в момента самата тя има нужда от помощ, защото се изправя пред най-голямото предизвикателство в живота си.

Таня е диагностицирана с карцином на дебелото черво и чернодробна недостатъчност, а нейната битка за живот е не само за себе си, но и за двете й деца - източникът на нейната сила и най-голямата обич в живота й. Заболяването вече е в по-късен стадий, изискващо бързо и ефективно лечение.

В момента Таня се нуждае от нашата подкрепа и солидарност повече от всякога. Нейната битка не е само за нейното бъдеще, но и за бъдещето на двете й прекрасни дъщери, които обича безусловно и за които е вдъхновение и сила.

Молим ви с отворени сърца да се присъедините към нашата кауза. Нека обединим силите си и да направим всичко възможно за бързото излекуване на Таня. Събирането на средствата е с цел покриване на разходите за неотложно и спешно лечение в Турция“, призовават близки и приятели на кърджалийката.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/12/23 16:13

    Успех, Таня!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/12/23 17:49

    Дано Бог се смили над нея и ѝ даде сили за да живее! Амин!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/12/23 20:43

    Утре пред къщичка 7, пред общината, Благотворителен Базар

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/12/23 20:45

    ЦДГ Здравец, утре 20.12.2023 г. Благотворителен Базар за Таня , къщичка 7

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.