„Кърджалийци! Приятели на волейбола!
Подкрепете Невен Нешев в онлайн гласуването за „Спортист на десетилетието", което се провежда в сайта на Община Кърджали.
Класацията е от две седмици, но е манипулирано. Състезателят по кану-каяк е дръпнал със сериозна преднина, но в това гласуване няма феър-плей.
Нека да докажем, че Кърджали обича и подкрепя момчетата, които биха „Левски" и ЦСКА, и които правят възможно най-добрата реклама на Кърджали. Нека по този начин да благодарим на най-добрия състезател по плажен волейбол на България.
Нешев изостава с повече от 800 гласа от първия, но с ваша подкрепа има шанс да стане Спортист на десетилетието.
Гласува се тук - http://kardjali.bg/?pid=4,15


Фен клуб на Невен Нешев


Бележка: Гласуването приключва в неделя. Гласувайте и днес, и утре. Ако видите, че Нешев няма шанс, в неделя подкрепете Николай Колев, за да може волейболът да се поздрави с победа над кану каяка"


Бележка на редакцията: Обръщението беше предоставено на редакцията от фен клуба. То е частично съкратено. Снимката, на която са Нешев и Колев, е избрана от редакцията
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/2/11 10:04

    хайде, феновете на волейбола! Не може спорт като кану каяка да ни бие. Излагаме се.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/2/11 11:15

    ПРИЯТЕЛИ НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ МАНИПУЛИРА ВОТА ЗА СПОРТИСТ НА ДЕСЕТИЛЕТИЕТО,НО ХОРАТА ПОЛУЧАВАТ SMS НА ТЕЛЕФОНИТЕ СИ ЗА ДА ГЛАСУВАТ ЗА КОЛЕВ И ТОВА АКО НЕ Е МАНИПОЛИРАН ВОТ ОТ СТРАНА НА КЛУБА ПО ВОЛЕЙБОЛ.НЕКА СПЕЧЕЛИ ПО ДОБРИЯ!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/2/11 11:33

    какъв спорт е волейбола?Какви заслуги(международни или в страната )има.Изберете човека който е пълен с международни титли,а в България няма кой да го победи.А волейболистите нека си пазят последните места и да правят спортни залагания,те това най добре го могат(особено претендента има за анкетата)

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/2/11 11:46

    Хайде вестника напишете и няколко реда и за истинският спортист,който има повече купи и медали от всичките ни волейболисти събрани на едно.МАРИЯН ДИМИТРОВ трябва да е спортиста на десетилетието ,ГЛАСУВАЙТЕ КЪРДЖАЛИЙЦИ ЗА НЕГО !!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/2/11 11:58

    male kakvi bolni mozaci ima,ama tova moje da sa samo hora s hormoni v glavata vmesto mozak ili po tochno nedokazani kaqkarcheta

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/2/11 12:15

    Болен мозък си ти,ако въобще го имаш.Недей да обиждаш а говори с факти.Изброй ми някоя титла на волейболиста,или ми кажи колко мача има поне за националният отбор.В тази анкета въобще не трябва да фигурира име на човек без международни отличия,все пак е за спортист на десетилетието.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен19/2/11 12:43

    Опорочихте хубавата инициатива. Невен Нешев не се ангажира по ниакъв начин с това така "престижно" състезание, а като публикувате подобни неща, го намесвате без негово желание или съгласие. В интервю той сам каза, че Мариян има най-много отличия и трябва да спечели, вие пак го нахранихте - последни били, продавал мачове - ей на... махна се от арда.... радвайте се... отбора процъфтява от както го няма :)))). Злобни душички сте вие и никога няма да надраснете нищетата си

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен19/2/11 12:58

    Фенове има всеки, както и Нешев. За мен също той е най-заслужилия спортист в тази класация.В България обаче винаги се съмняваме че всичко се манипулира и сигерно имаме право.Даже вчера съобщиха че и ТОЗИ ПЪТ двамата спечелили двата джакпота от тотото не са се появили.Е, как човек да вярва в каквато и да било класация като на всички нива ни лъжат най-безогледно.Освен това каква вина имат че са публикували посмо на фенове на Нешев.И защо той да се чувства виновен че хора стоят зад него и го подкрепят.Нешев е номер 1 независимо кой ще спечели каласацията.Колкото до злобата на българина тя е пословична така че нищо ново под слънцето.Успех на Нешев и в спорта и в любовта!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен19/2/11 13:05

    Лошото е, че вместо хубаво спортно мероприятие се превърна в цирк. Злобата надделя за пореден път. Самите спортисти се подкрепят един друг и се ласкаят, а феновете плюят ли плуюят. Големи хора, а се излагат с конспирации за хакери. тцтцтцтцтц

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен19/2/11 14:42

    "Любовта" между самите спортисти е на такова ниво, на каквото са чувствата между фолк певиците.Което е най-нормалното нещо на света.Не можеш да обичаш съперника си но можеш да демонстрираш за пред хората уважение.Което пък изобщо не пречи на никой да забива нож в гърба на съперниците си така че не приемайте всичко за чиста монета.Специално за анкетата - може да се гласува всеки божи ден от един и същи компютър, не съм хакер.Всеки ден гласувам за различни спортисти и ми отчита вота.А за хакерите сигурно изобщо не е проблем да гласуват всяка минута щото знаят как да влизат от най-различни айпита.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен19/2/11 16:06

    Нешев няма реални шансове, а само някаква теория. Знайте, че едни и същи хора гласуват всеки ден, това позволява начинът на гласуване. По тази причина утре Мариян пак ще си има същите гласове, а и Невен своите. Но пропорционално резултатът ще е в полза на кана каяка.
    Гласувайте за Колев, за да покажем на всички, че най-популярният спорт след футбола - волейбола, е подкрепян от кърджалийци.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен19/2/11 18:08

    Нкой не е казал, че трябва да е първи. Нека всеки, който иска да гласува за него - да го направи независимо, дали ще бъде първи, втори или трети. все пак е индивидуална класация, а не се гласува за спорт. Смятам, че й трето място за него ще е признание от страна на кърджалийци

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен19/2/11 23:12

    Най -добрия волейболист на Арда e НЕВЕН НЕШЕВ!!!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен21/2/11 09:17

    Нали гласуването беше до неделя. Продължават да се трупат гласове. Това е поредно доказателство, че всичко е манипулация и голяма простотия. А, за сведение на кърджалийци най големия спортист на десетилетието е Николай Колев. Няма значение на кого ще връчат грамота.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.