Пожар в сграда, в която са се помещавали няколко служби на община Крумовград и ритуалната зала в града, е избухнал днес, се казва в съобщение на регионалния пресцентър на МВР. Сигнал за произшествието е подаден в 15,15 часа на тел. 112.  Екипи на пожарното звено в Крумовград няколко часа са работили за локализирането и потушаването на огъня. Няма пострадали. Изгорели са 400 кв. м покривна конструкция, имущество и документация в канцеларии на третия етаж. Мястото на произшествието е запазено и утре следователи под ръководството на Окръжна прокуратурата ще извършват оглед. Причините за пожара са в процес на изясняване. Засега е ясно, че е унищожен архив на Общината за последните 10 години, както и ведомостите на бивши общински служители.
Две са версиите за пожара - огън от незагасена цигара или късо съединение в инсталацията. Експерти ще правят оглед на сградата в понеделник.
Екип от огнеборци ще дежури в тлееща сграда през нощта.
Снимка: Тони Тодоров

Вижте видео от пожара
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/3/12 19:34

    И тази снимка е добра. Другият път искаме и видео на живо.Браво на редакцията.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/3/12 19:46

    1000kv.m. sa dosta plosh pri polojenie 4e pojarnata slujba e na ne 600-700m ot mqstoto na proishestvieto AMI TO V GRADA TAKA E i s ubiistvoto na metin taka i sas vsi4ko ostanalo kak e vazmojno be gospoda zaplatadjii ot pojarnata dopusnahte tva da se slu4i dali pak nee i tazi rabota pora4kova imalo i dokumentaciq izgorqla interesno kvo she kaje NIKOLOV I CHOLAKOV ot MVR eii opraviq nqmate vie tam be selqnduri i selqndurite vi

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/3/12 08:47

    Уважаема редакция, като е "забранено писането на български език с букви от латинската азбука" използвайте DEL, МОЛЯ!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/3/12 08:51

    ХОРА,ОПОМНЕТЕ СЕ! ПРИ ВСЕКИ НЕЩАСТЕН СЛУЧАЙ НЕ СИ ИЗЛИВАЙТЕ ЗЛОБАТА. ВАЖНОТО Е, ЧЕ НЯМА ПОСТРАДАЛИ ХОРА. СТИГА СМЕ ТЪРСИЛИ ВИНОВНИ!!! А, МОЖЕ БИ ЩЕ Е ПО-ДОБРЕ ВСЕКИ ДА СПАЗВА УКАЗАНИЯТА ДАДЕНИ ОТ ПОЖАРНАТА ЗА ПРОТИВОПОЖАРНА БЕЗОПАСНОСТ!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/3/12 14:27

    до 08:51
    Ясно е, че си пожарникар,не е необходимо да пишеш с главни букви.Ако бяхте си свършили добре работата, нямаше да има толкова щети.Опомнете се и се вижте колко сте ЖАЛКИ.Не става само с миене на колите си в пожарната и чупене на стойки по хората,трябва и акъл.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/3/12 17:40

    ДО 14:27
    НАПРОТИВ НЕОБХОДИМО Е ДА ПИША С ГЛАВНИ БУКВИ, ЗА ДА ВИДЯТ ТАКИВАТА КАТО ТЕБ ПО- ДОБРЕ! И АКО ИСКАШ ДА ЗНАЕШ НЕ СЪМ ПОЖАРНИКАР И НЯМЯМ НИЩО ОБЩО С ПОЖАРНАТА, А СЪМ ЕДНО ОБИКНОВЕНО МЛАДО МОМИЧЕ, КОЕТО КАЗВА САМАТА ИСТИНА!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен13/3/12 09:32

    Не бива на фона на случилото се да се злорадства, но е редно да се каже нещо по-важно.От 20 години общината се управлява от ДПС.Има и добри неща, които са направени, но има и много лоши практики.Ахмед беше кмет два мандата.Направи не малко неща.Построи автогара, но си построи и жилищен блок след края на мандата.Беше сербезлия и доста куражлия.Отиде си.Дойде Себихан, вече трети мандат.Първия мандат добре, но втория и сега третия може да се каже доста зле.Четири мандата двамата управляват, когото ДПС е била във властта, за това е било по-лесно.Сега управлява ГЕРБ и стана много трудно - няма обществени поръчки, няма и за партията ДПС и по малко за кмета и фирмите на ДПС.Има едни мършави супсидии и се чудят как да ги разпределят.Нямат кадри за проекти, защото половината са назначени по политически и роднинско-семеен принцип, а не професионално и т.н.Изкуството е сега да умееш да вземаш пари от бюджета и ЕС, когато не е на власт твоята партия.Това не го умееше Ахмед и не го умее и Себихан.Себихан трябва да е разбрала, че с говорене вече не става.С такъв екип на къде.Само вижте екипа и - н-к отдели, сега и д-ри на дирекции, заместник кметове, секретар.Кой може да направи проект ? И по-нататък Ахмед направи автогара след това я продадоха, Себихан направи автогара и тя ще я продаде, а и защо още не
    работи?.Май вземали от 2,3 месеце наем на транспортните фирми.Направи ли, построили няма нищо лошо.От направеното има винаги полза, но двамата кмета не можаха да разберат, че една община трябва да има спретната, функционална и отговаряща на съвременните електрически, пожарни и др. изисквания сграда, в която да се помещава местната власт.Тази сграда е лицето на местната власт.Влизал ли е някой в стаята, от където е започнал пожара да види, че там тавана беше пропаднал и когато започне да вали тя се местеше от ъгъл в ъгъл.Там се намираха досиетата на всички служители, сигурно и други документи.Стаята е такава от 7,8 години и никой не е вземал мерки.Пари се дават за други кабинети.Вижте читалището в центъра на града.Скоро ще падне.Най-некадърните управници за 22 години щяха да намерят решение.Сигурно и Себихан, като Ахмед и като всички били във властта, след мандата ще построи нещо за себе си, ако не тук, малко по далече.Проблемите на общината си остават не решени.Видно е, че това управление на общината се изчерпва, този модел на еднопартийност не дава резултати.Ако някой има друга идея да я сподели!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен29/3/12 20:51

    09.32 absoliutno si prav i evala za konstatatsiqta ti. abe hora , to v grada nqma edna obshtestvena toaletna , za kakva upraviq ste si govorim ??? ne se naqdoha, bre che golqma gusha , phuuu.
    gospoja Sebihan napravi toaletna v grada toaletna, stiga mrysotiq. misli pone manichko i za izbiratelite !!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.