В събота очаквайте големи изненади!
Това заявил преди 3 дни в централата на ДПС лидерът Ахмед Доган и удостоил 17-те човека от централното оперативно бюро с характерната си многозначителна усмивка.
Думите на лидера пък родили слуха, че Доган се оттегля от политиката и за свой наследник на националната конференция в събота ще посочи Лютви Местан. С нов лидер движението по-лесно щяло да намери коалиционен партньор след изборите, а Доган щял да остане почетен председател.
„Реално най-голямата изненада би била оттеглянето на Доган, но днес това би било абсурдно. Шефът търси своя заместник, но той още не е готов да поеме цялата организация. Освен това, всички ще злорадстват. Искате той да направи ихтибар на ГЕРБ и „Атака" ли? Вие какво искате, да се каже, че Касим Дал и Вежди Рашидов поискаха смяна на Доган и хоп тя стана. Просто изненади ще има в новия Централен съвет, който ще наброява към 160 човека, а след месец и в ЦОБ. Търсете изненади и сред гостите, а най-вече в посланията на г-н Доган", коментира за 24rodopi народен представител.
 
Очаквайте подробностите
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/1/13 19:34

    В ЦОБ ще има 60 на сто нови лица

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/1/13 19:35

    Тези, които издигат този доносник за лидер на ДПС не знаят ли за тези гнусни факти, Доган-агент Ангелов, агент Сергей, агент Сава ?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/1/13 19:48

    ТОЙ Е ГЕНИЙ,ВИНАГИ Е ПРАВ

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/1/13 20:27

    iskam da pitam turcite kakvo tolkova mu se vazhishtavate kato znaete,che vi laje i krade i bil agent sreshtu turcite?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/1/13 20:45

    ако си тръгне доган, тръгва си и хасан, ама едва ли това ще е изненадата

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/1/13 20:49

    Amed si e Amed neni trqbva pojarnikari to ima mnogo aman ot tiq kasitzi...


    Remzi sut bo gaza i toq Nedjmi tekme kakto beshe storeno S kasim dal i Mehmed Dikme te sega si razvivat biznesa s kradenite pari ot nashiq beden narod Allah shte vi nakaje

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен18/1/13 20:53

    19*35,каквото и да пишеш за Доган,тези фанатици си дьржат на него,няма значение,че ги льжи от 20 години,няма значение ,че по последни данни има половин милиард в сметката си,която не е в БГ банки,няма значение,че тези пари са от сьдраната им гьрбина-те пак му правят метани и го почитат повече от АЛЛАХ

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен18/1/13 21:02

    леле милко, почвай да палиш свещи, щото иде ли си доган и ти артисваш, ааааааааа

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен18/1/13 21:13

    Ахмед Паша акшколсум! Чок гюзел локум мараба годжуман, а пък Местан сен гене аба кафан кържам. Хайде чок селам суле.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен18/1/13 21:51

    оставете човека да си кърка спокойно

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен18/1/13 23:24

    DOGAN ni lije da.A VAS? DA NEBI DA JIVEETE PODOBRE.VSE EDNO VAS NE LIJAT.DANEBI DA NE E....T I VASTA MAMA ot 22g.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен19/1/13 18:25

    ha, R24x7, ti si znael mai za tasi komediina skrita camera li?! i si bil tam s gotovite cameri za snimkite li na pusia?! zad zakritite vrati?!

    zatui li ne si izmeril s otvesen meter visochinata na vodata pri priliva na mosta?!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.