Обилен мокър сняг вали в Кърджалийско (на снимките). Заради снеговалежа пътната обстановка е усложнена. В района на Далджата снежната покривка е около 30 см. Всички автомобили трябва да са задължително с вериги.
Към 07.30 часа температурата в Кърджали е била минус 2 градуса.
Заради тежкия сняг има опасност от чупене на клони и падане на дървета. Първите сигнали са подадени от района на Далджата.
Временно е ограничено движението на моторни превозни средства с ремаркета и полуремаркета по път І-5 Хасково-Кърджали-Момчилград, път ІІ-58 Комунига – Асеновград, път III-507 Кърджали –Мост и път III-865 Ардино-Кърджали.
 
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/1/13 08:18

    Хайде пак честита зима.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/1/13 08:35

    Aman tova patno ne si gleda rabotata na vreme zashto ne se vzimat merki ....anasinisiktimin gizanlariya

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/1/13 09:56

    HUBAVA ZIMA, JTE IMAME OPRAVDANIYE ZA REFERENDUMA ; NYAMA DA GLASUVAME. KOMUNISTITE JTE SE OPLAKVAT CE ZARADI NEPOCISTENI PITIJTA HORATA NEMOJAHA DA GLASUVAT.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/1/13 11:34

    moje li da se patuva ot haskovo

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/1/13 15:52

    Do 08:35 awe prostak takiv ti si gleday tvoyta rabota na cujdi rabota nese birkay mnogo razbrali i mamati bese naebana znaesli go tva :)

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.