На 19 януари 2013-та ли Лютви Местан стигна върха на политическата си кариера или в политическия шахмат на Доган ще се разиграват комбинации от рода на „Борисов – премиер, Местан – вицепремиер" и „Станишев – премиер, Местан – вицепремиер"?
 
Какво се случи?
А какво ще се случи след случилото се?
Ахмед Доган излезе в пенсия като политик и ще се отдаде на научна работа!?
800 делегати приеха офертата за ново степенуване на властта в ДПС, чрез своеобразен римейк на исторически факти, които по традиция галят ушите им – Доган най-сетне се реши да приеме ролята на „Султан на българските турци" и избра Лютви Местан за свой „Велик везир"!?
Или може би депутатът от Момчилград вече е шеф на „Митницата", през която ще се влиза в „Сараите на Доган"?
Заради Ердоган ли Доган рещи да се оттегли и да отвори „нови широки хоризонти" за ДПС?
На 19 януари 2013-та ли Лютви Местан стигна върха на политическата си кариера или в политическия шахмат на Доган ще се разиграват комбинации от рода на „Борисов – премиер, Местан – вицепремиер" и „Станишев – премиер, Местан – вицепремиер"?
Кои са най-доволни от това, че Доган реши следващият лидер на ДПС да е от Кърджали?
И кой ще спечели и кой ще загуби от насочения пистолет в слепоочието на Доган?
 
Отговорите – в поредицата на всекидневника „24х7 Родопи"
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

35 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/1/13 15:53

    ДПС се изложиха пред целият свят.Показа какви злобни ,агресивни хора членуват и то хора представляващи тази противоконституционна партия. Всички участвали в побоя над това момче на съд.Новият прокурор да докаже че наистина е безпрестрастен и служи на закона.За всички участници в зверският побой присъди.Закона е един в РБ и трябва да се спазва.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/1/13 15:54

    Мдааа, хората се умориха.Политика и любов се правят с чисти хора:)

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/1/13 16:05

    Това са мечтите на ДПС,но няма как да се получи,най вече след този техен сапунен сериал,нпоносимостта в техните редици взе своя връх,те бавно и мъчително ще се самозаличават от политическата сцена.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/1/13 16:13

    ДПС КАКТО ВИНАГИ ИЗСРА ЕДНО ГОЛЯМО ЛА__О.ПОСЛЕ ЗАПОЧНА ДА ПИТА КОЙ МИ СРА В ГАЩИТЕ.А ВСИЧКИ ДРУГИ ПОЧНАХА Д АБЪРКАТ В Л_Й_О_О .КОКЛКОТО ПОВЕЧЕ ГО БЪРКАШ , ТОЛКОВА ПО МИРИШЕ.ОСТАВЕТЕ ДПС СПОКОЙНО ДА СИ ГО ИЗКОН__МИ_А.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен21/1/13 16:14

    skipi gospoda citateli na komentarite i izkazvayki mnenietosi osenyavasti arbitri na slucvasti te se sibitiya .ne e redno da se zabravya ne dopustimiya akt koyto e izvirsil edin prestipnik ne zavisimo ot pottikvastide go obstoytelstva.ni eda prenebregnem napravenoto ot nego i da pocnem das tirsim smetka ot horata koito impulsivno viv pirvite minuti sled akta izvirsen ot prestipnika sa deystvali neosporimo nadvisavayki pravomostiyatasi .no az vi bih popital ako nyakoy izvirsi takiv akt kim vas rodnina ili senen ot vas covek vie kak bihte postipili.nima styahte da go pozdravite za napravenoto ili styahte da sdnete da izpiete po wdno kafe dokato doyde polisia???????????????????????????????????????

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен21/1/13 16:36

    Köpekler urer kervann yurur samo dps...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен21/1/13 16:43

    oh canimin istedine ....

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен21/1/13 16:53

    Везир, везир, ама видяхме какво му се случи на Паргалъ Ибрахим :)) то не си е за радване:))

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен21/1/13 16:54

    а бе простак виж си годината преди да го напишеш

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен21/1/13 16:58

    Аз си мисля че вече няма хора които да гласуват за ДПС освен по старите турци.Младите турци не можеш ги лъга вече с възродителни процеси,липса на права и свободи и заплахи.ДПС си отива и ще остане в историята като партията разделила българският народ на българи,турци и др.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен21/1/13 17:03

    Evalla Ametaga mnogo si akallia ba!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен21/1/13 17:10

    ВИДЯХТЕ ЛИ СЕ КАКВИ ЗЛОБНИ И НАДЪХАНИ С ОМРАЗА ХОРА СТЕ ВСИЧКИ ОТ дпс?ВСИЧКИ ДЕТО БИХА ОКТАЙ ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ ЗА ОПИТ ЗА УБИЙСТВО И НАКАЗАНИ.ТОВА ЛИ ВИ Е ПОЛИТИКАТА И ДЕМОКРАЦИЯТА догане-местане-КОЙТО Е ПРОТИВ ВАС ДА ГО ЛИКВИДИРАТЕ?

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен21/1/13 18:14

    Kogato Sultanat/Erdogan/razbere che nyakoy/Sava/ se e samoprovazglasil za Sultan go "obezglavyava",falshiviyat vezir /Pavel/go ochakva sashtoto ako ne slusha Velikiya Sultan.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен21/1/13 19:28

    dps nema da bude w sledva6toto upravlenie..nikoy ne gi iska ve4e..dano da ne bude nikoga pove4e ..za6toto naistina sa nagli , agresivni, kradlivi kopelata..na sledva6tite parlamentarni ako uspeyat da vkarat 18 20 deputata da ska4at do nebeto....i postepenno kato BKP 6te si otidat...ot scenata..ostavqyki tejko nasledstvo imenno na nas turcitee....

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен21/1/13 19:48

    kam 17:10 ako tova beshe se sluchilo v amerika,toya Oktay shteshe da bade ubit na myasto.daje i v evropeyska darjava.kakvo sadene na bodygardite?kakvo shtyaha da go pravyat.da go galyat li.?

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен21/1/13 19:51

    В държавата няма сигурност, силно обезпокоен съм за сигурноста на хората след опита за покушение над Ахмед Доган.
    “След случилото се с лидера на ДПС Ахмед Доган първото което искам да видя, е реакцията на правителството. Това правителство на ГЕРБ+НДСП начело с премиера Борисов, отговаря за всичко в държавата - от скъсан бент на язовир или атентат, през кражбите в най-малкото населено място, до случаи като този опит за покушение срещу български гражданин и политик“ в момента "всички изчисляват как ще се промени политическо пространство, а не сигурността на гражданите”.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен21/1/13 20:01

    Bravo na tova momche;Oktay:.Taka trabvase da se sluchi,toya Ahmed agenta veche vkusi smartta,vidya Azrahil za malko.Koy e toy/Ahmed Dogan/da govori sreshtu Osmanskata imperiya i za Tayip Erdogan.Nie obichame i tachim za Osmanskata imperiya a toy shte kritikuva neya.Toy naistina zaslujava smartta.A sega Lyutvi Mestan pak agent.Koy znae kolko hora zaradi tyah gi zakaraha vav Belene.Veche ne vi vyarvame..!!!!Smartta tryabva da vkusi i Bahri Yumer po tochno-Bahri Zubuk:kmet na grad Djebel,koito prevarnaha tazi partiya vav .ET.Te vsicki sa agenti na DS.Smart na vsicki rakovoditeli na DPS.Az sam turchin i ne gi iskam,te sa losh primer za nas pred tsyala evropa.Nie obichame Turtsiya i nasiya premier Redjep Erdoagan.Da jive e Velika Turtsiya..!!!!

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен21/1/13 20:15

    ЦИРК "БУШ" ! ГОЛЯМ ТАШАК !

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен21/1/13 20:58

    do20;01abe bokluk smotan vsi4ki 6te vkusim smarta koy e erdogan samo takiva kato tebe i kasim dal mu lizat zadnika mu kakiv tur4in si be prodajnik takiv orasp- jodju seni an-ni ve k-rini sikem senin amedaga sen sa ol alah uzun ve hayirli omur versin sana

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен21/1/13 21:15

    TÜRK DÜŞMANNI SEN AMEDAGAN GIBI CINGENESIN,ALLAH BELYANIZI VERSIN........

    ОтговорИзтриване
  21. Дон Кихот21/1/13 21:34

    19:51, за какво покушение пишеш приятелю? Стига вече! Значението на думата "покушение" е нападение с цел убийство. С газов пистолет и сигнални боеприпаси? Няма нормален съд които да приеме това за покушение.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен21/1/13 23:50

    Ахмет Доган е умен политик никога няма да легне по корем. На мястото си положи Лютви Местан той е принудан да поеме развратноста. Това е самата истина. Съжелявам. Само за умните.

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен21/1/13 23:52

    От бетер по бетер има това е Лютви Местан.

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен21/1/13 23:55

    Ахмет Доган е умен полетик катао назначи Лютви Местан за свой нследник той предвеща кончината на ДПС/ Исмет Топалоглу

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен22/1/13 01:14


    Нападението срещу Ахмед Доган е извършено по същия начин, както и опитът за покушение срещу бившия премиер на Турция Тургут Йозал.

    Не знам дали сценарият с нападателя на Доган Октай Енимехмедов е взет от там, но много прилича на него. През 1988 г., по време на конгрес на неговата партия, докато си чете доклада, Йозал е нападнат от 2-метров мъж, който иска да го гърми. Дребничкият Тургут, досущ като Ахмед Доган се справя лично с него и става голям герой.

    Трябва да има съд не само за нападателя, но и за тези, които го пребиха в НДК. И аз навремето съм тренирал карате. Там ни обучаваха, че удар с ритник, с крак, е седем пъти по силен от удар с ръка. Те го биеха, за да го убият, не за да го обезвредят. Иначе той си беше обезвреден вече, над него лежеше служител на НСО. Нали са либерал-демократи, защо се занимават с такива работи?!


    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен22/1/13 09:29

    И сеира им като политиката - палячовщина за малоумни!!!

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен22/1/13 09:50

    Ориенталец не става за либерал,най-малко за демократ. А ритниците бяха за да докажат привързаност и обич към лидера. Разбира се,че ще останат без последствие. При стрелба в Пловдив с газов пистолет,младеж беше обвинен в хулиганство. Но тук става въпрос за Доган. И се говори и пише за атентат,опит за убийство,покушение. Защото той е над закона.

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен22/1/13 11:46

    към 19:48-Не си прав.Той беше повален на земята,обезвреден и тогава се нахвърлиха да го бият депутатите,а не охраната.В Америка при това положение нямаше да бъде дори бит-и ние сме ходили там и знаем.Този дъртия с чадъра да не би да беше от охраната?Да не говорим за другия изрод дето му смъкна панталона-какво показваше,манафските си мераци ли?Тези изроди от дпс направо искаха да го убият,ненаказани ли трябва да останат според тебе?

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен22/1/13 11:58

    11.46 - октай беше повален от кого, имаш лиидея, че това беше Мустафа Карадайъ, а не служител на НСО? Защо поне двама-трима от НСО не дойдоха по най-бързия начин да му сложат белезници и да го изкарат от залата вкл. през сцената, мислиш, ли че няма изход от там? Оставиха един льольо ужким да го пази, като даже не можа да му сложи белезници, то не се знаеш дали е носил белезници със себе си де. Не разбра ли че такава реакция от хората се очакваше и нарочно беше направено така че да го докопат и да го бият и после - вижте каква паплач, каква сган и какви диваци са делегатите и изобщо хората в ДПС.
    А този дето му смъкваше панталона извади от задния джоб на октай нещо което аз мисля че беше фенер а други твърдят че това е било нож.Откъде идва тази простотия че турците си падат по мъжки задници не ми е ясно, доколкото съм запознат с историческите факти, секса между мъже е измислен от византийците, а не от турците.Не оправдавам биячите но основната вина е на НСО които са длъжни да пазят Доган като зеницата на окото си, а тях просто ги нямаше, ти какъв извод ще си направиш от този факт?

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен22/1/13 13:14

    pak gledate na sluciloto se ot dps pozicia-2 ot nso biaha lice v lice s Enimehmedov Mustafata mu skoci otzad /lioubimata pozicia za turcin/.11;58 maloumen li si ako v celia tozi haus hso izkara orajie i pochne da strelia ste ostanete bez delegati na kongresa bre.Vsicko si e vas scenarii izstrel triabvase da ima no v tialoto na sokola sled kato posegna i otkloni pistoleta ot glavata si no toi sasece .zatova dogan ostana da leji smartno ranen dori go misleha za omrial-celta e da se obojestvi DOgana da se posrami BG i sploti kolektiva .izvoda e ne kopuvaite turski stoki tarsete balgarskoto ste vi svarsi rabota.

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен22/1/13 13:20

    господа демократи засраметесе вместо да осъдите покушението срещу един български гражданин вие защитавате един престипник е кажетеми че няма двоен стандарт как реагирахте за събитията в катуница палежите тогава бяха демократични българскаму работа както ни отърва

    ОтговорИзтриване
  32. Анонимен22/1/13 18:41

    Do 20:58.!!!A be gospodine az te poznavam, tvoyata jena dosta pati beshe zakarana vav hotel Makaza kogato Ahmed Prodajnika beshe tam.Sega razbrah zashto ti sam si ya zakarala tam,da ya e..t parvantsite vav DPS.A ti mirno si stoeshe vav restoranta i si yadese ot ostatika ot tyah.Ot tam ti idva taka da prikazvas i da pusuvash.Samo chovek koito ima roga moje dapusuva taka i sas sigurnost bashtati e sashtiya rogonosets.Ti si jiv Martvets idise obesi na nyakoy tavan za da te nameryat sled 2-3 mesetsa.Jalik podmazvach,ti sas sigurnost si edno ot kuchetata na tyah.Vinagi horata kogato kajat istinata za vas stavat prodajnitsi.Kak shte govori Ahmed prodajnika sreshtu Osmanskata imperiya.Koyto govori sreshtu neya znach toy sas 100 na 100 e/Gyavur Dolu/kato tebe.Esek oglu Esek..!!!!!

    ОтговорИзтриване
  33. Анонимен22/1/13 19:15

    Bravo na tova momche;Oktay:.Taka trabvase da se sluchi,toya Ahmed agenta veche vkusi smartta,vidya Azrahil za malko.Koy e toy/Ahmed Hain/da govori sreshtu Osmanskata imperiya i za Tayip Erdogan.Nie obichame i tachim za Osmanskata imperiya a toy shte kritikuva neya.Toy naistina zaslujava smartta.A sega Lyutvi Mestan pak agent.Koy znae kolko hora zaradi tyah gi zakaraha vav Belene.Veche ne vi vyarvame..!!!!Smartta tryabva da vkusi i Kmeta na grad Djebel Bahri/Zubuk/Yumer.I toya beshe Agent na DS prez totalitarno vreme.Koi ste vie gospoda da kritikuva te Turtsiya.Bratya Turtsi koyto govori sreshtu-Anavatan/Turtsiya/znachi e protiv turskiya narod vav Balgariya a koyto govori srehstu Osmanskata imperia e /Gyavur Dolu/.Vsichki rakovoditeli vav DPS Tryabva da se mahnat,te sa Sionisti i Masoni.Da jive e velika Turtsiya..!!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.