Само 4-ма заместници ще има новият лидер на ДПС Лютви Местан. Това са досегашните Филиз Хюсменова, Алиосман Имамов, Христо Бисеров и Рушен Риза.
Помощните на Доган бяха 5-ма. На мястото на Местан няма да има друг заместник, решиха членовете на ЦС на ДПС на днешното заседание. Възможно е 5-тият заместник да бъде определен и след парламентарните избори. Организационен секретар остава Мустафа Карадайъ от Борино.
20 човека влизат в Централното оперативно бюро. Остават 18-те човека, които и досега бяха в бюрото. Нов мандат получи и депутатът Ремзи Осман, който е и зам.-председател на ПГ на ДПС.
Новите имена в ЦОБ са Джейхан Ибрямов, Четин Казак и Исмет Исмаил от село Скалище, който е координатор за Турция и заедно е лежал с Доган в затвора по тотаритарно време.
В състава на ЦОБ са Джевдет Чакъров, Джейхам Ибрямов, Емел Етем, Йордан Цонев, Камен Костадинов, Рамадан Аталай, Ремзи Осман, Тунджер Кърджалиев, Хасан Адемов, Юнал Лютфи, Янко Янков, Исмет Исмаил, Четин Казак и Илхан Кючук. .
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

21 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/2/13 14:32

    Нали щяхме да се променяме. Заради един Касим Дал толкова страх. Не си струва.

    ОтговорИзтриване
  2. Марин8/2/13 14:44

    Вижте как му отива червената връзка. Комунизма му е в кръвта. Коалицията е бетон. Мъка ми е за избирателите.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/2/13 14:47

    Касим Дал ще ви разкатае фамилията !

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/2/13 15:08

    Как да има промяна, когато хората нямат вече кадровия потенциал! В ДПС останаха само доносниците!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/2/13 15:43

    За Христо Бисеров не гласуват дори и близките му, а доносника Доган за пореден път ни го налага като Зам.председател на ДПС.Всички с Касим Дал за да накажем наистина тези доносници !

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/2/13 15:49

    Да, в ДПС на агента Павел, наистина ще останат само агентите и комунистите и след години ще се влеят в БСП.При Касим Дал ще отидат и ще останат репресираните за известно време, след което и те ще псе разпаднат.Неизбежен процес.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен8/2/13 16:25

    Направиха каквото можаха, който е очаквал повече да сменя партията, от тези - толкова. Няма да могат да достигнат границата за да влязат в следващия парламант - бъдете сигурни.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен8/2/13 16:50

    Ех мама му стара не можахте да намерите място за Неджми Али

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен8/2/13 17:28

    Колко е трудно да си турчин в България се разбра по целия свят но напатките дето получаваме не сме заслужили дори от турци нападки има играят на хорото на другите какво може да се каже остави ги на Аллах той е велик.След Аллах в Бзлгария е ДПС за нас кой както така да го възприеме.Но броени дни останаха Управляващите ще си отидат завинаги ще се изтрият от политиката тога ще ми е жал за патереците сателитните партии не искам да ги споменавам имената защото край великия Политик Ахмед Доган се прочуха и сега и те за винаги ще се изгубят.Аллах бавя но не забравя.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен8/2/13 17:43

    Разпада няма да е толкова бърз и скорошен, но е неизбежен.Възможно е процесът на разпадане да е по-дълъг по обясними причини, но може и по-бързо да се развие.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен8/2/13 17:44

    язъккккккккккккккккккккккккк, това ли е новото в ДПС??

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен8/2/13 17:57

    Muharrem tova li ti e na teb obnovlenieto podmladqvaneto ha ha golqm tasak

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен8/2/13 18:08

    Неджми къде е нещо не го виждам

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен8/2/13 18:22

    Напред с ДС и какво толкова - не му мислете бе хора край на играта и толкова.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен8/2/13 19:22

    aman allahim bir genc yokmu ya ,ne de tatliymis bu sicak ekmek yemek....

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен8/2/13 19:40

    Колко е трудно да си турчин в България се разбра по целия свят но напатките дето получаваме не сме заслужили дори от турци нападки има играят на хорото на другите какво може да се каже остави ги на Аллах той е велик.След Аллах в България е ДПС за нас кой както така да го възприеме.Но броени дни останаха Управляващите ще си отидат завинаги ще се изтрият от политиката тога ще ми е жал за патереците сателитните партии не искам да ги споменавам имената защото край великия Политик Ахмед Доган се прочуха и сега и те за винаги ще се изгубят.Аллах бавя но не забравя.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен8/2/13 20:12

    Честито на новото старо политбюро на ДПС,давайте смело да продължим да пълним кошниците,народът е в кърпа вързан няма страшно.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен8/2/13 20:50

    Силата на българския етнически модел до момента бе именно в това, че имаме единна организация на българските турци и Ахмед Доган освен най-умният, той е и най-силният ни политик в прехода и сега !
    Доган е бил полезен и ще бъде. Не се съмнявайте, че ако този политически ресурс ДПС беше в ръцете на крайни полуграмотници като Адем Кенан или Касим Дал, етническият мир щеше да бъде в други измерения.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен8/2/13 21:00

    И гъзовете да си дерете пак ще си гласуваме за ДПС страх вие ГЕРБ ери идват избори тогава ще си видим и без сателитни партии иначе няма да можете да минете 4% ако Ви стиска подайте оставката да идем на избори

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен8/2/13 22:08

    ТО ВИЕ МАНАФИТЕ СИ ДЕРЕТЕ ГЪЗОВЕТЕ ВЗАИМНО , ПО ТРАДИЦИЯ ! ДА ВИ Е СЛАДКО !

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен9/2/13 10:28

    бахти мазника

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.