Гениалният халф на националния отбор по футбол от Световното първенство през 1994-та година Йордан Лечков спечели дело, което се гледаше в съда в Кърджали. Днес той усмихнат напусна съдебната палата в града край Арда.

„6 дела имах, и 6-те спечелих. Последното бе преразпределено за гледане в Кърджали. Спечелих го", заяви пред репортер на 24rodopi.com Лечков. Неговата съдебна одисея започна като кмет на Сливен.
Обвинителният акт в Кърджали атакуваше Лечков, че в качеството си на кмет на Сливен е сключил неизгодни сделки по договор за ремонт на Дома за стари хора и на детска градина “Еделвайс”.
Обвинението защитаваше тезата, че като възложител Лечков е допуснал завишени цени за строително-ремонтните работи и така е ощетил общината с 1 375 156 лева.

 
.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/6/13 12:45

    Ало, редакцията!
    Кърджали не се намира край Арда!
    Арда пресича Кърджали и го дели на две.
    Кърджали е градът НА Арда, а не КРАЙ Арда.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/6/13 13:37

    КРАЙ Арда беше преди 1970 г.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/6/13 15:56

    Как други кметове печелят търгове внашия град ,като че ли ние сме малоумници от тези шопари и после пак онивени....българска работа,толкова ли нямаше наши фирми.......

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.