7 месеца е престоял трупът на 83-годишната жена в апартамента в блок 35 в кърджалийския квартал „Възрожденци", заявиха за 24rodopi.com живеещите в кооперацията.
Както по-рано писахме, колегите от „Родопи войс" съобщават сензационно в новия си брой, че три месеца брат и сестра са живели с трупа на майка си в апартамент в кърджалийския квартал „Възрожденци". Миризмата от жилището им в блок №35 била нетърпима от години, но в последните седмици станала ужасяваща. Това накарало съседи да сигнализират специализирани органи, а дошлите на място полицаи се натъкнали на зловеща гледка в апартамента на четвъртия етаж.
„Влязоха с маски заради миризмата. Цялото жилище е било във фекалии, нямало е къде да стъпят. Съдебните медици заявиха, че трупът на жената е от три месеца", заявиха съседи.
Братът и сестрата били с психични отклонения. Семейството притежавало два апартамента във входа на блока. Изхвърляли боклуците направо от терасата. Мъжът често бил виждан да обикаля квартала само по мръсното си бельо. Много често фекалии се изхвърляли и от балкона, коментират живеещи. Синът на починалата бил приет в Психиатрията преди месеци. Хора от квартала заявиха, че имало случаи, когато бил агресивен към минувачи край блока.
Трупът на възрастната жена бил намерен в понеделник. От местната поща в квартала също бил подаден сигнал за нещо нередно поради факта, че жената от 8 месеца не била вземала пенсията си. Най-вероятно братът и сестрата вече са настанени за лечение в Психиатрията, коментираха комшии. Жилището е запечатано.
„От месеци алармираме институциите, че има нещо нередно. Че миризмата е ужасна. Писали сме къде ли не, но никой не ни обръща внимание. Ако бяха чули молбите ни да настанят тези хора в специализирано заведение, това нямаше да се случи", заяви пред 24rodopi съседка.
„Жената е умряла през зимата и е била завита с много одеяла и вече е станала мумия. От тежката воня на изпражнения и урина не е могло да се различи миризмата на труп", добави друг комшия.
 
На снимките:
Апартаментът, където полицаите откриват трупа
Блокът, в който живее семейството и боклуците под терасата
Утрешният брой на „Родопи войс"


-----------------------------------------------------------------
Само сега СПЕЧЕЛИ ЛАПТОП SAMSUNG и още 509 страхотни награди! Виж
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/7/13 23:05

    Единственото, което ми направи впечатление е, че след толкова подадени сигнали за нещо нередно, как службите не си вършат работата... На къде върви тази България...Отделен е въпросът колко ужасно е това за живеещите на този вход... и по форума вместо да сте единни и от един глас да нападате тези "вършещите си добре работата" служби , вие се обиждат на квартали и т.н. Само пошлости чета по коментарите. Можеш е да изкараш човека от селото, но селото от човека НИКОГА!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/7/13 00:09

    до 23:05 какво лошо има в това, че един човек е роден или живее в село. Ти ,който живееш в град, с какво си по добър или висш от тях. Според мен, не си

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/7/13 00:23

    Братле вникни в коментара ми и се замисли, прочети и другите коментари от предните статии...и ще разбереш, че и у теб живее това въпросно Село, и ще продължава да живее докато не се отървеш от този си комплекс. Нима не схващаш за кое село говоря,а именно не говоря за село Айрово или Глухар, братле, говоря за село НАЧИН НА МИСЛЕНЕ и за село ОБИЖДАМ СЕ, КОГАТО ТРЯБВА ДА СИ ПРИЗНАЯ, ЧЕ СЪМ РОДЕН НА СЕЛО... Схвана ли или трябва да ти напиша още една книга, някой друг комикс ?! Все обръщате внимание на нещо друго, но не и на новината... Бай Ганьовци и "калитковци" седнали в Maraya...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен26/7/13 14:29

      Виж какво нещастнико, от това, че се обиждаш когато си признаваш, че си роден на село се вижда кой има комплекси. Ти си сигурно от тези, където щом се преселят в града и почват да викат селяни на вчерашните си съседи

      Изтриване
  4. Анонимен26/7/13 09:57

    Живущите в блока да поканят официално господата Борисов,Станишев,Местан,Сидеров,кмета на Кърджали Х.Азис и всички депутати от Кърджалийският избирателен район да дойдат на попгребението.Това е тяхната държава майка България, която изглежда е само тяхна.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/7/13 12:23

    Eftin bg mavzolei?!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен26/7/13 16:24

    :) колко весело ми стана! Как да обясниш на някой, когато главицата му не вдява за какво иде реч :) Братле живея от 17 години във Флорида, имам транспортна фирма която изнася в 7 държави, родом съм кърджалиец, имам си и село, близко до "града"... незнам в твоите очи колко съм нещастен, но вярвай ми не бих могъл да стана по-нещастен от това, когато чета какво се случва, там където съм израснал. И нещо което не бих искал да го казвам тук, но ще го кажа заради такива ТИКВЕНИЦИ като теб, аз съм един от малкото хора в общината Ви, които спонсорира домове за сираци и се грижи за самотни хора, било от села или град UNDERSTAN ME?!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен26/7/13 16:29

    Сигурно, първото нещо, на което са ви научили в Габровския университет е било да започвате изречението с " ВИЖ КАКВО"... подържай умерен тон и не си позволявай много!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен26/7/13 20:46

    То на магарето и златно седло да му сложат си остава магаре, така че ако ще и на луната да живееш, това нищо не променя

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен26/7/13 22:59

    Американецо, горния коментар беше за теб

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.