Разказът „Мъжки времена" на Николай Хайтов бе „поставен" на кърджалийска сцена, а изпълнението му влезе в полицейската хроника на региона.
Трима мъже, отвлекли 27-годишна от чернооченско село, са установени и задържани в РУП-Кърджали в неделя. Престъплението било извършено в събота малко след 17 часа, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР. Жената била пресрещната на улицата, принудително качена в автомобил, след което похитителите изчезнали в неизвестна посока. След подадения сигнал и извършените издирвателни действия на териториите на полицейските управления в Кърджали, Хасково, Асеновград и Чепеларе е била установена похитената. Тя била държана в чепеларско село около 5 часа и успяла да избяга и сама да стигне до полицейското управление в куротното градче. Тя била на 27 години от чернооченското село Каняк.
При допълнителните издирвателни действия в землището на село Житница бил открит автомобилът "Фолксваген", с който било извършено отвличането. В неделя криминалистите задържали и тримата автори на престъплението – О.Ф.(29), Б.Ф.(30) и Ш.Ш.(22). По първоначални данни единият от групата пращал годежари при 27-годишната жена, но след като не получил желания отговор, организирал отвличане. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.


-----------------------------------------------------------------
Armani Acqua Di Gio Essenza EDP 75мл за мъже на ЦЕНА от 30лв.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/12/13 12:24

    ДРУГАРКИ ДРУГАРИ, ДАМИ И ГОСПОДА! НЕ ЗНАМ ДАЛИ СА ВИ СВЪРШИЛИ ВЕЧЕ ПАРИТЕ, НО АКО ВСЕ ОЩЕ ИМАТЕ, ВИК-КЪРДЖАЛИ ЩЕ ВИ ИЗПРАЗНИ ДЖОБОВЕТЕ В БЛИЗКИТЕ НЯКОЛКО ДНИ КОГАТО ОТИДЕТЕ ДА СИ ПЛАТИТЕ ВОДАТА. ОКАЗАХ СЕ СЪС СМЕТКА ЗА БЛИЗО 50 ЛЕВА ВОДА ЗА МЕСЕЦ НОЕМВРИ! ЖИВЕЯ В БЛОК, НЕ ПОЛИВАМ ГРАДИНА, НИТО ИМАМ БАСЕЙН, НИТО ПЪК ОГРОМЕН АКВАРИУМ! ДАЖЕ ВОДА НЕ ОТ ЧЕШМАТА НЕ ПИЕМ ВКЪЩИ. НЕ ПРОПУСКАМ МЕСЕЦ БЕЗ ДА СИ ПЛАТЯ ВОДАТА. ДНЕС ОБАЧЕ МИ УДАРИХА ЯКА СЕКИРА. СЪС СИГУРНОСТ НЯМА ДА СЪМ ЕДИНСТВЕНИЯТ С ТАКАВА ОГРОМНА СМЕТКА ЗА ЕДИН МЕСЕЦ. И ОЩЕ НЕЩО - ДЕКЕМВРИЙСНИТЕ СМЕТКИ ЗА ВОДА СЪЩО СА ГОТОВИ, А ОЩЕ СМЕ 16 ДЕКЕМВРИ! ПРИЗОВАВАМ ВИ ДА НЕ ПЛАЩАТЕ СМЕТКИТЕ СИ НИТО ЗА НОЕМВРИ, НИТО ЗА ДЕКЕМВРИ И ВСЕКИ КОЙТО ИМА НЕРВИ ДА ПУСКА ЖАЛБИ ДО ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ ИНСТИТУЦИИ В ГРАДА. ВИК ИСКАТ ДА ВЗЕМАТ ПРЕМИИ ЗА ГОДИНАТА, ЩЕ ГО ПОЗВОЛИМ ЛИ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ЛЪЖАТ И НАДПИСВАТ СМЕТКИТЕ НИ!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен16/12/13 13:06

    TE TEZ OMRELI SELSKI PRA4KI VAV VEIKATO NEDA NATPISVAT AMI DA ZEMAT SE STEGNAT 6TOTO NARODA POLODQVA VE4E EI SPRETE SE IZMAMNICI OT NA6TE PARI ISKATE BOGATI DA STANETE MI6KI KOI E DIREKTORA NA VEIKA DAITE DA GO LIN4UVAME 6TOM NE SI ZNAE MQRKATA IZMAMNICI I BOKLUCI SA VAV VEIKATO VAV KARDJALI

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен16/12/13 13:13

    Kakvo moje chovek da ochakva v BG. Aplodira se moshenika, kradetsa,prostotutkite razprostranitelite na drogata i chestniyat narod ostanal v svoyata cherupka zashtoto nyama koi da gi zashtiti to i samata pravosidieto e gnilo barabar s rikovoditelite im.Skapana strana.Dano se sluchva na sidii i prokorori takava beda inache ne e choveshko da se sluchi na nyakomu tiy kato nyama zashtitnitsi na naroda pirvo na tyah da im se sluchi da mogat da usestat nesto.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен16/12/13 13:25

    И аз няма да си плащам надписаната сметка! Фаик Тъпото да дойде да търси парите!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен16/12/13 14:03

    kak e momiceto sega

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен16/12/13 17:17

    момичето ,,,малко използвали и после върнали.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен16/12/13 20:54

    do 14:03....momi4eto e 4ista kato cvete izrasnalo pokray himi4eski zavod

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.