Премазаният от машина днес 45-годишен работник в „Теклас" е бил назначен на работа на 10 януари, съобщиха за 24rodopi.com отлично осведомени източници.
Както първи 24rodopi.com съобщи, трудовата злополука стана във фабрика „Теклас България". Инспекцията по труда проверява случая, потвърди директорът Юмер Юсеин. На място има и полицаи.
„Беше ужасно. Роботът направо беше премазал главата на колегата. Той издъхна на място", разказаха за 24rodopi.com свидетели на трагедията.
Фабриката за производство на каучукови изделия за автомобилната промишленост е базирана край пътя Кърджали – Момчилград.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/1/14 14:29

    Човека явно не е минал необходимото обучение и квалификация за работа с тези машини.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/1/14 14:39

    Ако му е наредено устно да влезне в заграждението кой ще отговаря?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/1/14 15:09

    Липса на обучение и надеждни работни инструкции . Стратиев, Стратиев, да беше им помогнал да си направят инструкциите като хората, ая не да им опъваш чадър..., ББ да им реже лентите и т.н

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/1/14 15:23

    do 15:09
    Инспекцията по труда проверява случая, потвърди директорът Юмер Юсеин
    Явно не си в час

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/1/14 16:23

    Това изказване не е ли наглост???

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/1/14 17:21

    Tam davax naryadi kato vboinik ,imashe osakateni myastoto e prokalnato bivshi pogrebi.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/1/14 19:50

    abe za kvo obucenie stava vapros karat te da podpi6e6 nyakakiv dokument i ayde na rabota.da se izkarva normata mama im mrisna

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен31/1/14 23:34

    Уважаеми работници в ТЕКЛАС,
    Вече е видно ,че инцидента се потулва,крият се много обстоятелства и факти около смъртта на работника. Дано се "забележат" от разследващите органи. И по-важно е в каква насока се води разследването.Най-вероятно отново ТЕКЛАС ще излезнат чисти,а главният виновник ще е работника.Но без Вас,работещите в ТЕКЛАС, истината няма да излезе наяве. Защо никой от колегите му нищо не знае и не е видял. Сигурно сте заплашени от ръководството,че ще загубите работата си ако проговорите. Най-вероятно ще е така,наистина ще загубите работата си.Но вашият колега Еркан загуби живота си.Не е ли по-ценен неговият , вашият или на когото и да е било живот от работата ,която в момента ви принадлежи . Не е ли това морално престъпление да мълчите и да "не знаете" нищо. Нали може да се случи и на Вас,на децата Ви , на близките Ви. Имаше трудова злополука-смърт,а Вие не проявихте и капка недоволство изразено със стачка или протест към управата. Това ли е Вашата колегиалност и съпричастност към вашият колега. Ако този случай се потули, бъдете сигурни че,работният процес във завода няма да се облекчи в бъдеще,ще стане още по-тежко отколкото е сега.Щом смъртта на работното място може да се укрие,никакъв ще бъде проблемът да се укрие откъснат крак,ръка,длан и т.н.
    Нека ,който има каквато и да информация за инцидента да я сподели тук или където и да е , за да не остане случаят загадка за близките на Еркан. Бъдете съпричастни към болката и страданията на родителите му!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.