„Титан" или „Грийн Партнърс - БКС" – кой ще чисти Кърджали в следващите 5 години?
Това ще реши тръжна комисия, назначена от кмета на общината инж. Хасан Азис, която ще заседава в петък. Най-късно до края на другата седмица ще бъде обявен победителят. Само двете дружества участват в обществената поръчка за сметосъбиране, сметоизвозване и почистване на града.
Това е 4-та тръжна процедура след като Общината прекрати договора с „Титан". В последната година дружеството „Зауба" чисти Кърджали с временен договор.
„Изискванията, които са поставени пред кандидатите, не фаворизират нито един от тях. В комисията има и външен експерт, за да има прозрачност и безпристрастност", заяви за 24rodopi.com зам.-кметът по строителството и председател на комисията за конкурса Мухаррем Мухаррем.
Реално битката за боклука на Кърджали е между колосите „Титан" и „Волф", за което 24rodopi.coм вече писа. Свързаното с компанията „Волф" дружество „Зауба" този път не е подало документи за конкурса, но „Грийн Партнърс – БКС" се управлява от партньори на Румен Гайтански – Вълка. Управител на дружеството е 49-годишният Пламен Цонков.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. инж Илиев29/1/14 12:42

    Победителя е ясен

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/1/14 12:48

    Всички са боклуци

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/1/14 13:00

    Кога е бил почистван града ни през зимата-НИКОГА?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/1/14 13:22

    От името на моите братовчеди искам да ви пиша, какво мислят те. Говоря за работниците от Титан. Те ми казват, че заплатите им са жалки, показвали са ми фишовете-чиста сума накрая-240 лева. Много от тях са били за открадната кокошка в затвора. Връщат се на работа в Титан и пак в затвора. Конкурса дали ще се спечели от "Титан" или "Волф"...за тях е без значение. В Германия знаете ли тяхните колеги, колко получават...? Айде сега те не искат тяхните заплати, но не искат и тези които получават. Продължението е ваше...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/1/14 14:56

    Какви са тия глупави въпроси все едно не знаете коя компания с кое правителство работи.Естествено,че волф е СПЕЧЕЛИЛА.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/1/14 15:44

    Която и да е фирмата,щом матриала няма усет за лична хигиена,града ще е винаги мръсен.Ако назначат 50% по малко но за повече пари грамотни хора,резултата ще е много по различен от сегашното трагично положение.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/1/14 16:40

    Има голяма разлика между работата на едната фирма и другата.
    "Титан" изобщо не се справяха със задълженията си. Събираха боклука през 3-4 дена, около контейнерите изобщо не почистваха, не сменяха потрошените кофи и контейнери. Не знам какви са им били заплатите.
    "Волф" минават почти всеки ден и събират сметта. Не оставят боклуците натрупани покрай контейнерите, а винаги ги събират и почистват.
    За мен, като човек, който си плаща редовно данък смет е важно да се събира сметта всеки ден и да е почистено около контейнерите. За това предпочитам да останат "Волф".

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен29/1/14 18:07

    Сега се чисти много по добре,това го виждат всички!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен30/1/14 20:36

    Как така няма нито един кош за боклук из улиците? Само контейнери. Това го няма никъде в България! Но естествено на никой не му пука, важното е всички да си плащаме такса смет!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен31/1/14 13:56

    ДПС ЩЕ СПЕЧЕЛИ КОНКУРСА .БСП ЩЕ ЗАГУБИ КАКТО ВИНАГИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.