В 7.15 часа тази сутрин три тежки коли на жандармерията спряха пред Съдебната палата в Кърджали. Жандармеристи има на терасата и от четирите краища на сградата. Към 08.00 часа пристигнаха още три коли на жандармерията. 
Това предаде репортер на 24rodopi.com.
В 11.00 часа започва делото по иска на Мюсюлманското вероизповедание за връщане на собствеността върху сградата на музея в града.
„Пред сградата няма ултраси, но по  всяка вероятност те ще бъдат спирани на КПП-то на влизане в града. Пред стадиона също има части на жандармерията. Общо 6 са колите в района, жандармеристите са над 40", предаде още репортерът на 24rodopi.com.
Строгите мерки за сигурност се предприемат заради заплахите на Елена Ваташка и Димитър Ангелов – Дучето, от Сдружението на футболните фенове, да съберат ултраси пред съда, за да окажат натиск върху съдебния състав. Председателят на Окръжния съд Георги Милушев е настоял пред областния директор на полицията Боян Кехайов да бъде гарантирана нормалната работа на институцията. Жандармерията също е ангажирана с охрана на сградата.
Засилено полицейско присъствие ще има и в района на Историческия музей.
Както вече 24rodopi.com писа, Ваташка и Дучето се отказаха от законния протест и в 48-часовия срок не внесоха уведомително писмо в Общинска администрация. Ваташка зовеше на бунт феновете от страницата си във Фейсбук до късно вчера.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

22 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/2/14 08:36

    Да ги връщат там ,откъдето идват.Нямат работа в града ни.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/2/14 08:44

    Ultrasite shte vi izbiqt!!! Hahahahah

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/2/14 08:56

    Батак помни.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25/2/14 08:57

    Къде са танковете и бронетранспортъорите? Ей тия дето ни управляват са много прости хора.От мухата правят слон и сами се вкарват в простотии.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен25/2/14 08:59

    koyto tarsi namira...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен25/2/14 09:16

    А това може да се случи само в България. Някаква платена лелка организира незаконен протест и полицията стои диван чапраз. Като не е уведомила, защо не я арестуват като в САЩ, Русия, Германия и навсякъде по света. Това, че е взела 1000 лева от Бойко Борисов не я прави защитена от Сатаната.Щрак белезници и тържество на Закона.
    Яд ме е че подвежда тези млади хора запалянковците.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен25/2/14 09:48

      Abe ti da ne si im svetil otkade si siguren che gi govorish tia gluposti be efendi

      Изтриване
  7. Анонимен25/2/14 09:18

    Заради един травестит - 40 жандармеристи работят извънредно. А в това време в село Пелин се извършва поредната кражба.
    Има и друго - откъде накъде тази жена ще оказва натиск върху съда. Да не сме в талибанска държава?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен25/2/14 09:24

    Що не ги изритат тези ултраси,ние законова държава ли сми или разграден двор

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен25/2/14 09:26

    Страх лозе пази! Това е, комунистите управляват със твърда ръка!
    НАЙ- ДОБРЕ Е ДА ДОЙДАТ И ТАНКОВЕТЕ!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен25/2/14 09:37

    А откъде пък накъде в България ще се водят подобни дела? Не смятате ли, че ДПС ни се качиха на главите? Не смятате ли, че турското малцинство иска и има повече права от българското мнозинство? Къде го има това по света? Хора като Лютви Местан, Ахмед Доган и сие държат турците в мизерияр но крещят като луди за агитацията на турски език, за вакъфските имоти. Дреме му на Хасан от с. Пелин за сградата на Историческия музей - нито я знае, нито е влизал в нея, нито знае какво е вакъвски имот. И не му дреме, защото за него е важно да нахрани и да облече децата си, но на кой от оядените ДПС-БСП депутати му дреме за Хасан от с. Пелин.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен25/2/14 09:46

    Haydi vsi4ki Turtsi pred sidaaa.Da razdavame sopa na tiya fenove

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен25/2/14 09:47

    Браво на хората .

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен25/2/14 09:51

    Предпочитате да дадат сградата на фесовете ли ? Протест трябва да има, не всичко е даром от Бога и трябва да го научат тая сбирщина турчоля .

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен25/2/14 09:56

    Комундетата разиграват циркове да се организира изборно лектората на ДПС да спечелят изборите. Жалка картина

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен25/2/14 10:00

    кво става бе, нов възродителен процес ли ще има ?

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен25/2/14 10:22

    Идват избори, обстановката трябва да се нажежи иначе и турците няма да гласуват за ДПС, как ще си организират електората.
    ЗА съжаление днес половината град блокиран, човек на работа не може да си отиде. И полицаите и жандармеристите заядливи, все едно обикновения човек ги е изкарал в студа.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен25/2/14 10:27

    За какво ви е зградата на музея бе хора,то краят на света наближава

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен25/2/14 12:33

    Къде спи прокуратурата? Групата на Златето беше натръшкана на земята само по анонимни доноси, а тук сега е застрашена националната сигурност. Какви са тези които крещят пред съда без да са искали разрешение на митинг?

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен25/2/14 15:22

    Да си построят нов музей! И парите безлихвено им ги сипват с камиони от турция и повечето от земите изкупиха. Приказката за дядото - където мъкнал кожи за да строи медресе е вече изтъркана. Всичко е манипулация за да настроят хората един срещу друг и да гласуват за ДПС и Атака овчиците на евроизборите.... пълен цирк.... смешни сте..... смешни и жалки

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен25/2/14 16:35

    Тия нещастници БСП помагат на ДПС да втвърди електората си за изборите, иначе няма кой да метне за тях...преебаха ги с тютюна а и вече невърви да ги плашат с нов възродителен процес. Докараха всичко от жандармерията и още доста полицаи от други градове, колко ли пара похарчиха тези тъпанари за да покажат че са силни? Блокираха града както никога до сега не се е случвало. Сега беше момента софианци да превземат парламента, който остана без охрана цял ден!!!

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен25/2/14 17:01

    MALEIIIII MNOGO JANDARMERIA BE MNOGO NESHTO>>>>TANKOVE NQMASHE SAMO....KAKVO STAVA BE HORA ? DA NQMA DA SMENIAT IMENATA NA TURCITE PAK ? AHH AMAN AMAN...AMI KATO PARDIAT V EDNI GASHTI DPS I BKP TAKA SHTE E ...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.