Микробус с кърджалийска регистрация е бил помлян край монтанското село Добри Дол от тир. Катастрофата е станало в нощта срещу четвъртък, поясниха за 24rodopi.com от полицията в Монтана. За два часа бил затворен пътят. Селото е на границата на областите Монтана и Видин.
По неофициална информация има петима убити и четирима ранени.
Микробусът е пътувал от регион Кърджали за Германия. 
Очаквайте подробности
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/2/14 10:38

    Не ви ли омръзна да убивате хорааатаааа мамкави мръсна тъпи нагли селяни !!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/2/14 10:43

    Лошо Лошо, хората са принудени да търсят препитание в чужбина, заради кадърните ни управници, вече 24 години ни ограбват, до кога

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/2/14 10:59

    Жалко, жалко, много жалко за хорицата...Пишете ни имената...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/2/14 11:15

    Всеки се бори за насъщния си. Много лошо. Но станалото станало. Лека им пръст. Държавата е виновна. Хората са принудени да постъпват по този начин. Няма какво да ядат , затова и бягат в чужбина

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен13/2/14 12:11

    Заглавието не е точно !!! Правилното е: "Микробус се размаза в ТИР". Водача на микробуса е нацелил тир-а, карайки с несъобразена скорост. И какво общо има гурбета с катастрофата?!?!?! Това, че някой "шофьор" с нелегален бизнес за транспорт е с голямо самочувствие и е надценил възможностите си не значи че някой друг е виновен. Като искат да пътуват спокойно да се качат на влак, самолет или редовна автобусна линия.
    Жалко за жертвите и за техните роднини.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен13/2/14 17:37

    horata ne gi ubivat 6ofyorite horata gi ubiva darjavata i boykooooooooo

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен13/2/14 22:45

    Abe kreten kakvo ob4to ima boyko s tazi katostrofa da Eva maykati mrasna

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен14/2/14 09:05

    NİKOY NEYE VİNOVEN BEDNOSDA E VİNOVNA .................

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.