"Явно Борисов е бил неискрен в желанието си за кафе с Местан. Нещо го е притеснило. Може би не е очаквал, че ще приема да бъда домакин. Сега променя часа, предложен от него самия. Той знае, че в 17:30 часа започва срещата ми с актива на ДПС. И никоя футболна среща на стои по- високо от уважението ми към членовете и симпатизантите на ДПС, за да ги накарам да чакат края на един или друг мач. Като домакин, вече уведомих г-жа Цачева, че ги чакам в 16:35 часа в една неутрална територия, каквато е „Марая„  до хотел „Арпезос". Разбирам, че среща няма да има", съобщи лидерът на ДПС Лютви Местан.
Както първи 24rodopi.com писа, Бойко Борисов обяви, че ще пият заедно кафе с Лютви Местан в 16:30 часа в заведение, стопанисвано от активисти на Демократи за силна България, до обраната банка "Уникредит Булбанк".
В "Марая" сметката щял да плати Местан.
В отговор на анонса на Бойко Борисов, че очаква да бъде поканен на кафе в Кърджали от лидера на ДПС, Местан заяви още:
„Ние с г-н Борисов в Бояна сме пили кафе, какво остава за Кърджали. Тогава заради нелепа случайност, аз бях неканен гост, а той - неволен домакин. Сега съм готов да си разменим ролите. Т.е. готов съм да бъда неволния домакин. Очаква се да пристигна в Кърджали към 16:30 часа, срещата ми с актива е от 17:30 часа в кв. "Възрожденци", ресторант "Ориентал". Предвид на анонса му, че оттук нататък срещите му ще бъдат само публични, мисля, че ресторант "Ориентал" е добро място за среща между Местан и Борисов. Очаквам го“.
В ресторант „Ориентал“ ще се състои срещата на Местан с над 200 активисти на движението от 7-те кърджалийски общини.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Поздрави от Бурса22/3/14 14:07

    Предсадателя на АТАКА Волен Сидеров ще присъства ли на срещата ?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/3/14 14:51

    ako : Orientala: e neutralno zavedenie ,mnogo ima da zemate,to izrasna s blagosloviata na DPS i tehnite pari.

    ОтговорИзтриване
  3. инж Илиев22/3/14 14:59

    А попа и ходжата

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен22/3/14 15:51

    Da daje Hitir Petir i Nasrettin hodja 6te bidat pokaneni v sre6tata nalisa stari priyateli ot Tatovoto Komunisti4eski vremena nasam.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен22/3/14 16:04

    Тия се мислят за. Големи, а всъщност са елементарни!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен22/3/14 16:07

    ДА ВИ ЕБА КЛОУНИТЕ ! ШЕБЕЦИ !

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен22/3/14 20:16

    Как ви звучи "неутрален терен" в устата на един политик!?!?!?!?!?!?!?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен22/3/14 20:45

    В ориентал-само ориенталци.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен23/3/14 01:29

    марая е типично турско кафе , вижте само бара как е направен под барплота това ако не турски стил, айде и после не ми разправяйте че не е било гнездо на алкайда !!!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен24/3/14 10:11

    Пухчо, много са качени на кърджалийското дърво бе ! Я ми кажи ти докога ще издържат клонките. Немаш отговор. Кво каза, че ще идват и още, и още политици да ни агитират... Ще наблюдаваме, па ще видим, кой пръв ще падне от клона. Дано някакъв сакътлък не стане хахахаха

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.