Стотици кърджалийци почетоха Националния празник пред паметника на Освободителите в центъра на града. Въпреки дъжда жителите на областния град коленичиха в памет на хилядите загинали за свободата на Родината.
„Имаме много примери на духовно величие, чрез които осмисляме националната си идентичност. Те ни помагат да преодоляваме трудностите в нашето общество. Освободителната война възкресява българската държавата и я приобщава към европейското семейство. Днес, ние се прекланяме за пореден път пред подвига на българските опълченци и храбрите руски войни, донесли свободата на Отечеството ни", заяви в речта си кметът на Кърджали инж. Хасан Азис.

Вижте видео - вдясно или тук
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/3/14 13:03

    Честит празник на всички кърджалийци

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/3/14 13:09

    най-прекрасната гледка-всички са обединени!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/3/14 13:10

    Поздрави на всички кърджалийци и на редакцията. Следим всичко от далечна Белгия. Благодарим на 24Родопи че сте №1 и в отразяване на горещите новини и на празник пак сте №1

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/3/14 13:15

    Честит Празник Кърджали
    Честит Празник България
    Честит Празник Освободители

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен3/3/14 13:19

    Тържеството беше хубаво, но времето попречи на децата да се изявят. Лошото е, че някои от тях утре ще бъдат болни. Може би в такова време не бива да се залага толкова за представителност и да се изпълняват ангажиментите. Това все пак са крехки създания.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен3/3/14 13:20

    Честит празник, Кърджали! Честит празник, Родино наша! Всички заедно, независимо от
    етнически или религиозен произход!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен3/3/14 14:08

    Bravo, tolkova mnogo bilgari ima na tribunata zad kmeta ............

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен3/3/14 14:40

    За първи път такива хубави коментари.Така хора ще се обединим и ще бъдем по-силни от политиците.Честит празник.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.