Икономистът Фейзи Якуб Бекир и учителят Румен Младенов Младенов стават зам.-областни управители в екипа на областния управител на Кърджали Илия Илиев, съобщиха за 24rodopi.com отлично осведомени източници. Назначенията ще бъдат обявени в сряда.
Както 24rodopi.com първи писа, общинският съветник в Кърджали Фейзи Бекир (на снимката горе), който бе №4 в кандидат-депутатската листа на ГЕРБ в региона, бе номиниран от кърджалийската организация и утвърден от премиера Бойко Борисов.
Той е роден на 11 януари 1975 година. Регионален шеф е на застрахователна компания.
Румен Младенов, който и бивш директор на СОУ-то в Кирково, заемаше третата позиция в листата на ГЕРБ.
Младенов стана известен в края на април 2013-та след сигнал на ДПС, че „директорът на СОУ „Отец Паисий" в Кирково Румен Младенов е заявил на децата от клас 12А, че ако се ангажират да посрещнат представителя на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов и гласуват за ПП ГЕРБ, ще получат ключа за матурите, които им предстоят през месец май“. Тогава областният лидер на ГЕРБ Цвета Караянчева заяви, че това са пълни лъжи.
Румен Младенов е роден на 20 април 1960 година.
Отпаднала е номинацията на Реформаторския блок – Нурай Газеп, след като Борисов настоявал единият от заместниците да бъде от Кирково.
24rodopi.com

От ГЕРБ потвърдиха новината на 24rodopi.com - четете тук

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

32 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/12/14 18:08

    Фейзо става, ама Рушката е орта хубост.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен2/12/14 18:09

    Илия Илиев - християнин, Фейзи - мюсюлманин, Румен - мюсюлманин, значи секретарят ще е християнин. Така ли, 24родопи?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен2/12/14 18:39

    Добре - разбрахме, че зоологическата градина ще я напълним. Маймун има, носорог има, газела има, тигър има.... А кога ще започне назначаването на кадърни, можещи и работещи хора?
    Народът не иска помаци, турци, цигани или да българи да са назначенията, а на професионалисти. Стига с тези комплекси.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен2/12/14 18:43

    Класната е в тежка дилема, кой, кой, да назначи за секретар!
    Едно пиленце ми каза, че ще е жена!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен2/12/14 18:43

    Къде е циганина това е дискриминация.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен2/12/14 18:48

    ne vsichki pomaci sa musulmani

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен2/12/14 19:16

    Radvam se za G-N İLİYEV i za g-n BEKİR...cestito i uspeh...

    ОтговорИзтриване
  8. Хаджи Манчо2/12/14 19:18

    Госпожо Караянчева, къде са Тюрдиев и Съдък ? Нищо не знаем за тези професионалисти! В антракта на отговорното дело, с което сте натоварена, а именно-да мачкате червения башибозук, моля отговорете!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен2/12/14 19:18

    Radvam se za g-n iliyev i g-n bekir i pojelavam uspeh....

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен2/12/14 20:04

    Успех и на тримата.
    Пожелавам на всички да са успешни и най-накря да сме доволни от управниците си

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен2/12/14 20:20

    Значи Румен Младенов кара децата да правят такива работи като директор, а станели зам. областен управител кой знае какво ще прави. И такъв човек го назначават но такъв пост. Все едно да оставиш лисицата да пази кокошарника

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен2/12/14 20:38

    Защо пък непременно Младенов да е мюсюлманин?Само защото по стара традиция всички от Кирково ги наричате така ли?Големи тъпанари сте.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Всички знаем истината.Няма смисъл да се правиме на това което не сме.

      Изтриване
  13. Анонимен2/12/14 20:46

    Теа са по-смешни от предишните. Сравнен с тях Кармазъ Назми е направо едни Хенри Кисинджър!!!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен2/12/14 21:48

    И ЗНАЧИ, КАКВО ИЗЛИЗА В КРАЙНА СМЕТКА КОЙТО НЕ СЕ Е ПОДПИСАЛ ЗА ПОДКРЕПА НА ПОДПИСКАТА ЗА ГЕН. ДЕЛОВ, КАТО СЕТЕРЕЛИЯТА, НЕ МОЖЕ ДА Е СЛУЖИТЕЛ В БУЛГАРИСТАН, КАКТО И КПЙТО ХОДИ НА ПЕТЪЧНИ МОЛИТВИ КАТО МЮМЮН ХОДЖА НЕ МОЖЕ ДА Е КАНДИДАТ ЗС ДЕПУТАТ, УТРЕ ЩЕ СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ ТРИМА ХОДЖИ С ТОГИТЕ-ДЖЙУПЕТАТА, ПРЕД ОБЛ.АДМ. КЖ ДА ВИ ОПЕЕМ ЕДНО ХУБАВО С МОЛИТВАТА ЗА ПРОКЪЛНАВАНЕ НА ПОМАКА ГЕНДЖЕВ, А ОФИСА НА ГЕРБ И ТО Е ТАМ И ТАМ ЩЕ ОПЕЕМ С МОЛИТВА ЗА ВРАЗУМЯВАНЕ И ЗАЧИТАНЕ НА ИЗБОРА НА ВСЕКИ ЧОВЕК ПО ОТНОШЕНИЕ НА ТОВА ДАЛИ ТОЗИ ГЕНЕРАЛ ДЕЛОВ Е ЗАВОЕВАТЕЛ ИЛИ ОСВОБОДИТЕЛ, ИЛИ АКО Е ОСВОБОДИТЕЛ, ТОЧНО ПРЕЗ 1913Г. ОТ КОГО АДЖЕБА Е ОСВОБОДИЛ ОБЛАСТ КЪРДЖАЛИ???

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен2/12/14 22:24

    Здраевйте от кирково, а тоз Румен само да знайте как пие, ка поп се насвятква, таман са двама пият и един ше праи дюнери:)

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен2/12/14 22:43

    Боже опази !

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен2/12/14 23:05

    А познайте в коя фирма ще са застраховките на всички държавни учреждения ръководени от Герб.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен2/12/14 23:10

    Koрмане вече няма смисъл да идваш и мислиш эа Кърджали.Иэдигнат си от София и иэдигна обл. там и нас в Кърджалийско ни остави да се подиграват с нас.Яэък че ти повярвахме.Ако имаш доблест откажи се от Реформаторския блок.Ние вече напускаме НПСД Нещеме Праэни Слова и Думи.И Бойко не бил мъжкар.Подигра се с турците

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен3/12/14 06:43

    Какъв мюсюлманин е ФЕЙЗИ след като гласува в об.съвет ЗА ГЕН.ДЕЛОВ ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН.''който не вярва да провери'.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен3/12/14 06:47

    Добро утро от Кирково! Добро утро от ГЕРБ!
    Малки, злобни, нищожни човечета, които се чудите какво да измислите и скалъпите, ще Ви отговоря с 2 думи: ДУХАЙТЕ СУПАТА! Ние се гордеем с Румен Младенов и всеки в общината знае, че е чист и почтен човек. Тиражирайки лъжи за него само падате още по-ниско. Пожелавам на читателите и драскачите тук УСМИХНАТ ДЕН и дано днес имате стъпка нагоре в помъдряването си! Завистта и злобата Ви ще Ви закопаят.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен3/12/14 07:56

    до 06:43
    Ти си типичен пример за проблема с етносите. Силно необразован (на) и сякаш живеещ в средновековието. ЗАЩО СЛАГАШ ЗНАК ЗА РАВЕНСТВО МЕЖДУ МЮСЮЛМАНИН И ТУРЧИН?!???????????????????????????????????????????????????????????????????? Г-н Бекир е българин и като такъв, ще гласува така, както прецени.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен3/12/14 08:20

    Г-н Бекир като е българин къде са турците , нали Б.Б.обеща шарен екип 2+2 + това Фейзи Бекир е възпитаник на ДПС,ЯВНО ТУРСКОТО КАФЕ НА МЕСТАН Е ХАРЕСАЛО НА БОРОСОВ.

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен3/12/14 09:33

    Само за сведение: Инж. Румен Младенов е инженер-педагог, учител в Професионална гимназия. (Моля, използвайте титлата пред името). Дал е на много млади хора професия, занаят в ръцете. Работар, работохолик и много точен човек. Когато обиколите общината с микрофон и камера и ми намерите един човек, който да застане зад изписаните по-горе клевети или да каже нещо негативно за него ще ви се извиня.

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен3/12/14 10:21

    BRAVO NA BOYKO MNOGO DOBRE SE E ORIENTIRAL.POZDRAVYAVAM GO.BEZ DPS VIV VLASTA.

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен3/12/14 12:21

    Обласни за един месец 2015 год Ердоган ще ги назначава а патриотите ще ги подкрепят плътно

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен3/12/14 18:20

    Nema dps bsp gerb abv patrioti reformatori i ataka ima samo edna edinstvena koalisia GGK znaci Grabni Golemia Kokal

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен3/12/14 19:39

    21.48
    Ако някой разбра какво си написал,брадчед,значи е голяма работа.Щото нормалните хора нищо не ти схванаха.Явно си някъф талибан.А иначе ген.Делов освобождава Кърджали от боклуци като тебе-националисти,фашисти и талибани,всички такива,дето смятат,че етноса определя качеството.И след освобождението от подобни боклуци,в Кърджали остават свестните-българи,турци,помаци,роми и т.н./Неосвободените талибани може да почнат да лаят след коментара ми/
    22.24 И като пие,кво?Ти пиенето ли гледаш или дали върши работа?Щото аз не съм го виждал как пие,ама го знам как работи.Че тяхната гимназия,ако не беше той,хич нямаше да я има вече.
    08.20
    Ти явно не си Бекир или Хасан,но българин пак не си.Даже и помак не си.И те са повече българи от тебе.Гледай работата,не етноса.Бекир може да е турчин ,но е много повече българин от някои с български имена..................впрочем,времето ще покаже.
    И на двамата заместници пожелавам,когато "колят и бесят" да се съобразяват не с това,кой към коя партия принадлежи,а доколко е добър в работата си.Иначе ще се получи това,което стана при предишното управление на ГЕРБ-една много известна госпожа/Караянчева/ успя да съсипе областта за отрицателно време и то само защото се изживяваше за голяма.Дано това не се случи и на новите управляващи.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен3/12/14 20:10

      Психично болна госпожа ще е по точното определение...

      Изтриване
  28. Анонимен3/12/14 20:58

    MOLYA POMACI DA NE KOMENTIRAT. TE PRODADOHA DUSHITE SI OSHTE PREDI 80 GODINI.

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен3/12/14 21:06

    ТОЧНО ТАКА ПОМАЦИТЕ ДА ПАЗЯТ АКЪЛА СИ ЗА ОВЦЕТЕ И КОШАРИТЕ. А ЗА НАПИСАНОТО НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ ВСИЧКИ ГО РАЗБРАХА, И 80ГОДИШНИТЕ ТУРЦИ ЗНАЯТ ЗА ТОВА ИЗОПАЧАВАНЕ НА ИСТОРИЯТА. А НАШ ФЕЙЗИ НЕ САМО СЕ ПОДПИСА НО И ПОДКРЕПИ С ГЛАСА СИ КАТО СЪВЕТНИК, ТОВА Е МАЗОХИСТИЧНО, ЩОТО НАЙ ГОЛЯМОТО КЛАНЕ Е БИЛО ТОЧНО ДО РОДНОТО МУ ЧЕРНООЧЕНЕ-ЙЕНИ ПАЗАР И КОВАНЛЪК. АКО НЕ ВЯРВАШ ОТВОРИ АРХИВИТВ.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.