Възрастен мъж е повел на паша трите си козички в… новия парк „Арпезос Север" в централната част на Кърджали.
„Тревата там май е най-вкусна", писа читател на 24rodopi.com, който ни изпрати снимките.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/12/16 18:37

    Няма толкова малък, но за сметка на това толкова прост народ като българския!Няма ли закони в тази страна бе, да му се конфискуват хайваните незабавно!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен2/12/16 19:53

    pone da zaslujad za neshto bez podrishka tezi parkove

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/12/16 10:15

    Аз подкрепям дядото! По-добре козички или овце, вместо кучета на каишки! Аз бих извел и коледното си прасе на паша в парка! По-важно е да е под пряк контрол!Не разбирам тези жени, които се разхождат с кучета! Смятам, че те са по-големи кучки от домашните си любимци!Защо! Защото на една жена ще й прилича да разхожда детенцата си из парка, а не помияри!... Подкрепям дядото-от козичките има полза! А аз ще изведа прасето си из парк "Арпезос-север"!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/12/16 20:10

    03.12.2016.10.15.i az Sam saglasna s tebe podkrepqmte iaz mislq kato tebe

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.