Момичета от Родопите останаха втрещени от оферти за работа на Слънчев бряг. Девойките трябвало да сервират в оборотен ресторант, но по оскъдно облекло. Униформата включвала пола, която било „желателно” да се вдига и оголва задни части при обслужване на масите. „Ако не искате да работите така, заминавайте си”, бил ултиматумът на управителката, споделиха за 24rodopi.com 20-годишни момичета, отказали да бъдат обект на „жадни погледи” от страна на клиентите.
„Казаха ни, че по този начин се вдига оборотът на заведението, а това е единствената ни задача”, разказва С.
В други обекти по Черноморието пък властва изцяло сивата икономика. Според нагърбили се на работа на Слънчев бряг нашенци, офертите се разминавали коренно по оста договор-заплащане. „Карат ни да подписване контракти за заплата от 520 лева, а всъщност ще получаваме по 1200 лева. Трябва да работим в хотелски комплекс, понякога без почивен ден, да даваме извънредни часове при тематични вечери в комплекса, но при напускане ни цакат с парите по договор. Нищо от устните уговорки с управителите не се заплаща”, категоричен пък е 22-годишен родопчанин, избрал да бъде сервитьор в хотелски комплекс на Слънчака.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/7/18 19:04

    Тя и управителката така започна.Та сега тру дно и се сяда.Интелегентните и образовани м ладежи много правилно са постъпили.Не че е лоша професията сервитьор даже много от успелите бизнесмени от там са трьгнали.Но си има под ходя що облекло.Управителката да обясни каде и слагаха бакшиша клиентите.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/7/18 08:28

    После ревът,че нямало работни места,обещават щедри заплати от порядъка на 1,200,1,500 лв...колкото да излъжат някой,да подпише договора за 50 лв и да ги цакат със заплащането,така ви се полага на вас в Слънчака,да сервират управителките по бельо,цял живот персонал да не намерите,гладници долни....!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/7/18 08:28

    После ревът,че нямало работни места,обещават щедри заплати от порядъка на 1,200,1,500 лв...колкото да излъжат някой,да подпише договора за 50 лв и да ги цакат със заплащането,така ви се полага на вас в Слънчака,да сервират управителките по бельо,цял живот персонал да не намерите,гладници долни....!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен22/7/18 09:35

    az vidya i se zapozna servityorka ot kırcaliyısko v nesebır-nesa za oplakvane-rabotyat denb i noşt ...prekrasnisa po vsicko kato lokum

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен22/7/18 14:44

    Ами така е ,и депутатите обещават едно преди избори, но след изборите ,дупе да ви е яко, От тях се учат, такъв е примера

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен22/7/18 20:15

    Ох, голяма новина. Само там ли? То вижте по пътищата каква мода има - задника половината се вижда, а гърдите само зърната се не виждат. Прогнила показност, където погледнеш само материал. Хайде няма нужда да се правим на много праведни, предлага ли им? Те без да им предлагат го правят.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.