Два леки автомобила с кърджалийска регистрация – „Пежо” и „Опел”, са се сблъскали челно тази сутрин около 6,30 часа в района на село Първица по главния път за „Маказа”, съобщават от регионалния пресцентър на МВР. Движението по главния път към ГКПП „Маказа” временно се пренасочва през село Първица заради пътното произшествие.
Както първи 24rodopi.com писа, катастрофата стана в близост до комплекс „Романтика“.
Пострадали са мъж и жена от лекия автомобил „Опел”, които са били транспортирани от екипи на ЦСМП в Спешното приемно отделение на болницата в Кърджали. На място незабавно са изпратени патрулни полицейски автомобили от РУ-Кирково и движението временно се пренасочва през село Първица. Районът на произшествието е отцепен. Извършва се оглед.
В една от колите е пътувало дете. „Опел“-ът се движел в посока към Кърджали, а „Пежо“-то - към „Маказа“, единият от автомобилите е навлязъл в насрещното движението, предава репортер на 24rodopi.com.
Засилен е трафикът към "Маказа". Въпреки колоните от чакащи автомобили на изход България, преминаването през пункта става бързо.
От информация във фейсбук групата ГКПП Маказа - трафик и полезна информация(Makaza/Μακάζα) става ясно, че колоната вече е точно 1 км.
Трима възрастни и дете са пострадали в катастрофата - четете тук
Очаквайте новини от мястото на инцидента и за движението към „Маказа“
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/8/19 08:47

    novite lineyki i patrulki v K-li samo za snimki li gi dokaraha

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен25/8/19 09:37

      Ti samo za komentar Li si bokluk
      Kakvo obshto ima Sega sluchaq s novite koli.. Dai da se nadqwame da nqma poveche takiva tejki sluchai na patq

      Изтриване
  2. това място и тоя дясен завой също е много опасен участък там е крайно време да сложат двойно НЕ пресечена линия

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/8/19 09:54

    Като ги няма патрулките, идват линейките. Една патрулка по малко да бяха купили, а с нейните пари камери и проблема щеше да се реши, 90% от катастрофите са заради висока скорост.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25/8/19 11:21

    Opasno e na putia s 16 34 35 14 itn

    ОтговорИзтриване
  5. Крайно време е да се оправи маркировката Две трети от трасето сп.Джебел - Маказа е с прекъсната осева линия а няма никаква видимост

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен25/8/19 14:16

    Аман от катастрофи на този път. 50 км по на юг що не се трепат бе? Чанев, направи нещо, безопасността е по важна от лампите на стадиона.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен25/8/19 14:23

    полицаите са им ниски заплатите затова е така

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен25/8/19 14:36

    Калпав проект, сбъркано изпълнение и сигнализация + крадене + лощи шофьори = Път с повишена концентрация на ПТП

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен25/8/19 16:22

    Непременно Двойна линия където ще се забранява изпреварването

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен25/8/19 16:33

    В същото време и хубава реклама за Романтика

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.