От началото на другата седмица ще настъпят нови промени в движението на кръговото на Пазара в Кърджали. Част от V-образната отсечка от ул."Беласица", чийто ремонт ще приключи до края на тази седмица, ще бъде отворена, но ще се затвори онази част от „Беласица“, на която се намира автобусната спирка за градския транспорт. Причината – ще започне премахването на паветата по нея, разкопаване, полагане на трошен камък и накрая асфалт, научи екип на 24rodopi.com. По график след нея ще бъде затворен и участъкът от пътя за с.Енчец, където също предстои отстраняване на павета.
Част от кръговото кръстовище вече е асфалтирано, положени са и бордюрите. На прилежащите улици пък се ремонтират тротоарите.
Обектът е част от проекта „Ремонт и рехабилитация на улици и тротоари в град Кърджали”, на обща стойност над 5 млн. лева.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/10/19 16:39

    А какво ще стане с паветата, от къде можем да си закупим, пък и вместо да се захвърлят всеки който поиска да може да си закупи и ще влезнат пари в бюджета на общината

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен8/10/19 17:45

      Май ще се закупуват от тоя на когото са подарени.

      Изтриване
  2. Анонимен8/10/19 18:35

    Вижте само дупката и шахтата, само в Кърджали е така. После ще режат ще нагласят и ще бетонират. Няма такъв град няма такова асфалтиране като нашето.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/10/19 21:27

    Кво ,направиха уш досега щеше да е преклучил.целия проект ,батарясяхя всичко цяло.лято нищо неможа да опряят ,в ул иван вазов пътя стесниха ,и оставиха така ,нямя контролл

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен9/10/19 00:23

    Квото стана стана. Вече след 4 четири години на следващите избори.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен9/10/19 08:30

    А защо има дупка, а шахтата така ли ще остане? Гениални сте ейй

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен9/10/19 14:15

    Всичко така ще бъде, защото работниците които работят във фирмите са необразовани и неквалифицирани.Пък и инженерите им с купени дипломи.То затова сме на този хал,защото всеки на всеки е негов човек

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен11/10/19 20:57

    Trotoar v kragovoto...hubav zatvor...

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен13/10/19 01:42

    Ko napraihte granit paveto za 15 miliona leva na starata planina? Ooooooo....

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.