Ардинската червенокръстка организация проведе своето годишно отчетно събрание  в общинската заседателна зала. Гост на събранието бе Жана Чакърова-Шукерска, директор на Секретариата на ОС на БЧК в Кърджали.
Председателят на местната организация на БЧК в Ардино инж. Мехмед Алиев запозна присъстващите с дейността й през текущата година. От отчета стана ясно, че водещо място е социално-помощната дейност с акцент върху ефективното адаптиране към променящата се среда, в полза на най-уязвимите слоеве от населението. Инж. Алиев уточни, че по Оперативна програма за храни и/или основно материално подпомагане 1073 нуждаещи се лица от община Ардино ще получат помощ от 16 вида хранителни продукти. „Надяваме се с добра организация, да помогнем тези пакети да достигнат до хората преди настъпването на Новогодишните празници“, заяви инж.Алиев. В края на своя отчет председателят на БЧК в Ардино благодари за вниманието и грижата от страна на Общинското ръководство в лицето на кмета инж. Изет Шабан, кметовете на кметства и доброволците.
Отчетът за дейността на общинската организация бе приет единодушно. Делегатите на събранието приеха план за дейността на Ардинската червенокръстка организация за 2020 година.
Гюнер ШЮКРИ
24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/12/19 21:46

    Това е много лошо. Значи толкова хора нямат доходи(пари) и разчитат на тези храни. Трябва да ви е срам политиците че не може да осигурите нормален живот на гражданите си а им давате 25кг.храни за цяла година

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.