Ученик, с мерак за бързи и лесни пари. Това е профилът на съвременния наркодилър от най-ниско ниво. За съжаление все по-голям брой тийнейджъри в последните години се увличат по наркотиците - тяхната употреба и разпространение…
В продължение на година и пет месеца десетокласник е въртял бизнес с канабис в курортен родопски град. Момчето продавало стоката си на различни места. Негови клиенти пазарували по два-три пъти в месеца. Цигарата марихуана продавал за 20 лева. „Топче” канабис спазарявал и за десет лева…
Друг тийнейджър направо скрил буркан с трева в двора на школо в областен град.

Пенсионер човек – жив… тарикат

Старец преметна ало-бандити, печелейки от техния бизнес с измами. 78-годишният мъж се съгласил да им бъде куриер и да прибира парите от схемите, но… не отчитал нищо на тях. Всичко заработено по телефона прибирал в дома си.
Това стана ясно в съда в Кърджали, където пенсионерът получи присъда като посредник на телефонни измамници. Той бе изправен пред Темида заради три удара-в Кърджали, Добрич и Габрово. От три жени в тези градове той отнесъл общо 18 245 лева, както и златни накити. След като полицията влязла в дирите му, торбичките със спестяванията на възрастните жени били открити в дома му. Пред разследващите 78-годишният посочил, че бил нает на работа като куриер от фирма за дограми. Той се усетил, че става въпрос за измама и решил да задържа „заработеното“ от ало-бандитите за себе си...

Пък жените…

Майка и щерка си спретнаха истински семеен тандем с цел… да фалират мераклии за брак възрастни мъже. В рамките само на няколко месеца двете разведени дами от Родопите успели така да завъртят двама пенсионери, че им отмъкнали общо 29 800 лева. Обещанията били за брак, после пък последвали болести и „дай пари, ще ти ги върна, имам злато“.
Връщане на най, последваха присъди.

Пък мъжете…

Секс труженичка бе обрана в Родопите. 23-годишната пристигнала след уговорка с клиент в интернет. Тя наела стая в местна къща за гости, но „клиентите” се оказали петима мъже с по-различни мераци…
Заплашвали я, употребили сила и в крайна сметка й отмъкнали над 400 лева и мобилен телефон.
Задържани са след това, но пък „жрицата“ предупредила колежки вероятно с: „Няма „Маказа“, няма икономически ръст, дори от нас крадат!“.
(Следва продължение)
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.