Завръщането на Юпитер ще помогне на България и заради позицията си - първи дом. Това е домът на тялото, а планетата ще ни носи закрила. Това означава, че епидемията ще премине през юли, но нейният решаващ момент ще бъде през април.
Това прогнозира пред една от големите телевизии в малка България Гал Сасон, който се води прочут астролог. По прогнозата на Гал Сасон 27 април ще е най-важната дата за епидемията от коронавирус в България.
Колегата на „кореспондентката от Меркурий“ Алена припомня, че е прогнозирал за такава епидемия в своите книги, а причината е събирането на Плутон и Сатурн - две могъщи планети, които причиняват катаклизми на всеки 38 години.

И на 5-тия ден от карантината вече настроението е като… преди почивката в Гърция. Малко е далечко времето, но е важно, че през юли ще сме на море. Гал го казва.
Ако питаме генерал Мутафчийски, той ще отсече: Лято`2020 ще е без почивка на море!
Вече забравих кой каза, че пикът на коронавируса ще е чак през септември, ама голям шеф беше.
Но за човек, който пети ден е в изолация, вярата е в Гал Салон.
Сега някой би ревнал: „Алоооо, карантирания, ти на врачки ли вярваш?“.
Че не вярвам, не вярвам, ама откакто почнах да гледам по-дълго време телевизия, предпочитам врачките пред превъзбудените мисирки, отразяващи извънредното положение в България.

Превъзбуден мъж държи микрофон на една от метростанциите в столицата. Включват го на живо, ще го дават по телевизора.
Държащият микрофона е захласнат от двете жени, които чистят наоколо. Подскача наляво, надясно, говори като ранен седесар – много си вярва и е убеден, че е последна инстанция. Въобще, сам си създава напрежение. Премиерът Бойко Борисов би казал: „Като мисирка!“.
В един момент се появява и първият пътник. О, ужас, жената няма маска! Държащият микрофона се прави на ген. Мутафчийски, но в много лош, пошъл вариант. Кара се на дамата, заповядва й веднага да си сложи шала на устата. Жената се чуди какво ли се случва, но видимо няма време да си губи времето.
Държащият микрофона поглежда към входа, друг не се задава – нито с маска, нито без маска. Със сигурност, ако се появи президентът на „Лудогорец“ с нетъкан текстил на лицето си, държащият микрофона ще се изпусне…
На финала се кара на хората във влакчето защо 50 % от тях са без маски…
Медици от всякакъв калибър казаха: Маската предпазва на…0 %. Сиреч, файда няма. Мисирката е на друго мнение.
„Маски могат да се слагат, ако това успокоява хората. Реално обаче от тях няма полза“, твърди доц. Атанас Мангъров от Медицинския съвет към правителството.

Нередесин, бе, Юпитер!? Ела час по-скоро и вземи и COVID-19-найската, и маските, ако щеш и мисирките. Юли е време на море.
(Следва)
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/3/20 19:34

    Якооо, кажете им го на мисирляците!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/3/20 09:46

    Ако обещаете да не викате ОСТАВКА ще махнем карантината.

    бат ви Боко Тиквата.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.