Почина един от пострадалите в зверската катастрофа на пътя за „Маказа“, в района на Садовица, предаде репортер на 24rodopi.com. 
Става въпрос за 58-годишен мъж от Джебел, който пътувал в един от автомобилите - "Мерцедес".
Припомняме, че шестима пострадаха при тежкото пътнотранспортно произшествие, което възникна около 13,30 часа.
Край Садовица се сблъскаха лек автомобил „Мерцедес“ с 54-годишен водач и „Опел“, управляван от 26-годишен. Водачите и пътниците от двете коли са били транспортирани за преглед в Спешното приемно отделение на кърджалийската болница. 
Образувано е досъдебно производство.
В 16,45 часа движението по главния път в района на село Садовица, община Момчилград, е възстановено.

Очаквайте подробностите
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/5/20 17:49

    Koy e pocinaliyat? Leka mu prast na coveka

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/5/20 21:19

    Карайте бавно просто! Никога няма да спре това до като не започнем да мислим

    ОтговорИзтриване
  3. Този път от спирка Джебел до граничния пункт Маказа е напълно грешно проектиран. Трябваше както идва от К-ли до сп. Джебел така да продължи до границата. Но така и откраднаха едното платно и милиони левове влезнаха в някои управляващи! Сигурно туристите като пътуват за Гърция по този новопостроен път ни се смеят с г...за и си казват колко бедна държава сме за съжаление. Минаваш в Гръцка страна почти всичко тип топ, супер пътища а наще канавките немогат даги чистят!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/5/20 21:29

    May bivsh policay ot Cebel,

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/5/20 22:40

    Кой е починалият?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/5/20 22:49

    na toya pit tryabvat video kameri i ogranicitelni znatzi

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен19/5/20 10:36

      Знаци има няма акъл в главата а в краката

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.