24rodopi.com/Политика

Раздорите в ДПС ще отблъснат избирателите и наесен много етнически турци няма да гласуват, прогнозира пред 24rodopi.com лидерът на изселническата организация „Бултюрк“ Рафет Улутюрк. Базираната в Истанбул организация вече има шест покани от български партии за срещи във връзка с парламентарните избори, които се очаква да се проведат на 27 октомври. Самият Улутюрк отбелязва, че не е коректно да се коментира кореспонденцията между „Бултюрк“ и партии от 50-ото Народно събрание и извърпарламентарни сили, но е факт, че за първи път толкова много политически сили се престрашават да работят с избиратели, които през годините са ги смятали за „запазена територия на ДПС“, което било грешно.

Според него ДПС с председател Делян Пеевски има по-голям шанс на изборите от фракцията с председател Джевдет Чакъров. Пеевски разполага с финансов ресурс, който може да задели за партията, докато при другите разбирането за нещата с парите било изкривено и в ущърб на партия и избиратели, смята изселническият лидер.

Според Улутюрк Пеевски ще заложи в листите на читави и авторитетни сред етноса кандидати, докато първите места в листите на фракцията ще бъдат заети от тези около 20 изключени от ПГ на ДПС депутати.

 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/8/24 09:24

    много правилен коментар. ДПС-Доган ще постави в листите си същите стари мутрагени-олигарси,мафиоти защото той е обвързан с тях от самото начало. всички те са едни и същи от едно и също котило,т.е. мутрагенското котило на крадци без мярка начело с него. той измисли и реализира тази олигархична схема прикрита като партия.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/8/24 09:28

    обикновени не обвързани хора от регион кърджали. ПОДАВАЙТЕ СИГНАЛИ ОТ ВАШИТЕ ОБЩИНИ ЗА ВАШИТЕ ДЕРИБЕИ-ОЛИГАРСИ,МАФИОТИ НАЧЕЛО С КМЕТОВЕ,СЪВЕТНИЦИ,ДУПЕТАТИ И ДР КРАДЦИ НА ПЕЕВСКИ.САМО ТОЙ ЩЕ ГИ ОСВЕТИ И ПОСТАВИ НА МЕСТО ЧРЕЗ ЗАСПАЛИТЕ ИНСТИТУЦИИ- ПРОКУРАТУРА,СЪД, КОМПИ И Т.Н. НЕ СПЕТЕ И НЕ ТЪРПЕТЕ ПОВЕЧЕ.ВСИЧКО СЕ ЗНАЕ ПРИ ВАС И ОТ ВАС НО ДОСЕГА СЕ СТРАХУВАХТЕ ОТ БУМЕРАНГА ЧРЕЗ ТЕЗИ СЪЩИ МУТРАГЕНИ

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/8/24 09:31

    Зад този дали има поне 100 човека да му повярват и да гласуват където поиска той.Даже хората не вярват вече ина Балгьоч този се прави на

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/8/24 10:34

    БРАВО МНОГО ТОЧЕН КОМЕНТАР ОТНОСНО СИТУАЦИЯТА

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/8/24 11:01

    Точно казано. ПЕЕВСКИ е ататюрка на дпс.Никакъв глас за крадливите дедерибеи да живее Пеевски и новото начало.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/8/24 12:41

    Тоя пък какво се прави на важен ..каквото Анкара посочи за него ще се гласува

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.