Още един турчин загуби акъла си по нашенка, а накрая се прости и с 20 000 евро.

41-годишният Мустафа Кьосе бил изпаднал в депресия след развод със съпругата си.

Живеещият в германия град Камен, който е баща на 4 деца, се запознал с Недялка Симеонова.

Жената, която ги запознала е нашенка, която Мустафа познавал с името Нюргян

Той и Недялка започнали да се срещат, а след известно време тя заживяла при него.

„Признах й, че я обичам. Всичко беше толкова красиво. Мислех си, че и тя има същите чувства към мен. В един момент ми каза, че иска да края на живота си да остане с мен. Това ме разчувства много и аз изтеглих 12 000 евро кредит, за да й купя златни накити", разказва пред турските медии Мустафа, който родом е от района на анадолския град Гиресун. Последвали седмици на нови подаръци и покупка на дрехи за над 5 000 евро.

На 16 януари 2011 година Недялка Симеонова си тръгнала със златото, подаръците, дрехите и няколко хиляди евро за България. Дни наред турчинът се опитвал да се свърже с нея,          но безуспешно.

Преди три дни той научил, че Недялка се върнала в Германия. Позвънил й, но бил смразен от заплахите й: „Ако ме преследваш, ще умреш. Ще накарам българската мафия да те ликвидира".

„Аз изгорях, но искам да предпази други хора от капана на любовта", казва Мустафа.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/2/11 10:51

    На всеки може да му се случи да се влюби безпаметно и да направи хиляди неща като жест към любимию или любимата. Това не е престъпление. Пита се жени като тази какви сърца носят и дали изобщо имат такова. Това си е чисто проституиране само че за огромна сума за кратко време. Такива трябва да ги съдят.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/2/11 14:45

    На мен например,абсолютно не може да ми се случи!Случвасе на тези,които са ЗАГРИЖЕНИ от сутрин до вечер какви аджиба,приключения да си намерят на дъртите задници!На тези години,НОРМАЛНИТЕ хора,не тези,които са ЗАГРИЖЕНИ,обичайно изпитват друг вид любофффф-любов към родината.Какво да кажа-да би мирно седяло!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/2/11 15:03

    kav tur4in be, tozi si e ba6 tsiganin!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/2/11 17:20

    то се вижда, тази жена е проститутка.българската жена не се замисля особено,много лесно се продава.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/2/11 00:55

    a kakvo ob6to ima cqlata istoriq s kardjali izvinete skapi redaktori

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен20/2/11 12:26

    a kakvo ob6to ima cqlata istoriq s kardjali izvinete skapi redaktori 20/2/11 00:55
    mnogo pravilno go e kazal edin ne turcin may a kurdin oleknal s 20 000

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен20/2/11 15:09

    4E I OT KIRDJALI IMA DOSTA JENI KOITO OTIVAT NA ZAPAD ITARSAT KOY DAIM PLATI HRANA I NAEM A MAJETE 4AKAT NA GOTOVO V KA6TI-ASKOLSUM TOVA E MAJ

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен21/2/11 14:26

    tozi e kyurd ili ciganin,turchin,hele pik nash turchin,naprimer izselnik ottuka,da se opita nqkoq da go izlaje,,, :D :D...Shte go izlaje ama drug pat,po skoro tq shte mu dade ,a nqkoibalgarki naistina sa prodajni eyyy,ima takiva,koito na uikendite hodqt do Istanbul sreshtu zaplashtane da pravqt kefa na bogatite turci..

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.