В град Джебел се проведе поредният етап от общинския кръг на ученическите игри от националния спортен календар. В четвъртък бяха проведени състезания по волейбол и баскетбол. Участваха отбори от СОУ "Христо Ботев" – град Джебел, ПГ "Р. Пеева" – град Джебел, ДГ "П.Хилендарски "- с.Припек, ОУ "Хр. Смирненски "-с. Рогозче.

Надпреварите бяха съпроводени с много емоции. Най-оспорвана бе играта по волейбол при момчетата във възрастова група ХІ-ХІІ клас, в която се включиха отбори на СОУ "Христо Ботев", ПГ "Р. Пеева" и ДГ "П.Хилендарски" с. Припек. Отборът на СОУ "Хр. Ботев" – град Джебел победи и в двете срещи, което категорично класира училищния отбор на областното първенство.


В състезанието по баскетбол отново отлично се представиха отборите на СОУ "Хр. Ботев". Отборът на момчетата във възрастова група V-VІІ  играха с ОУ – Рогозче и с резултат 30: 9 се  класираха на първо място. На областното първенство отиват и отборите на СОУ "Хр. Ботев" по баскетбол във възрастова група VІІІ – Х клас – девойки и V –VІІ клас – момичета.


 


 


 

 
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. браво ! трябва да има все повече спортни мероприятия в град Джебел !

    поздрави

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.