Спортист №1 на десетилетието край Арда е капитанът на волейболния отбор на „Арда" Николай Колев. Втори е състезателят по кану каяк Мариян Димитров. Третото място е за най-добрия състезател по плажен волейбол в България Невен Нешев.
Това бе обявено на тържествена церемония тази вечер в Дома на културата в Кърджали.
Наградите бяха връчени от кмета инж. Хасан Азис, чиято беше и идеята за този приз.
Спортните деятели, журналисти и общински съветници определиха за „Спортен клуб на десетилетието"  волейболния тим на „Арда". Гребците на Кърджали останаха втори, а трети са борците от клуб „Крепост" от село Стремци.
Очаквано за треньори на десетилетието бяха определени Иван Халачев-волейбол и Янко Мандаджиев – кану каяк. След тях останаха треньорът по борба Айднъ Руфат и по баскетбол Васил Шибойков.
Общо бяха раздадени 32 награди.
Звездата на вечерта беше носителката на статуетката „Златен Орфей" Нели Рангелова.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/2/11 23:26

    И но Злаотния Орфей награждаваха всички участници и тук се е получило същото май-32 награди за 32 участници по категории.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/2/11 23:28

    Аз исках Нешев да спечели защото само за неговите успехи бях чувал и чел,но честито и на Колев.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/2/11 23:37

    Alo redaksiyata, ZLATETO sushto poluchi nagrada - molya dobavete.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/2/11 04:14

    Добра и стилна церемония се получи.Честито на наградените.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/2/11 04:19

    Нека да има наградени. В иначе сивото ни ежедневие такива прояви са добро нещо.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен26/2/11 07:50

    Поредния голям предизборен ход на Хасан Азис.Иначе от състоянието на спортовете и спортната база си личи колко му пука за спорта.Пълен популизъм в държавата на всички нива.На самата церемония се появи и Иванка Таушанова,която на топката вика таралеж.Боже,боже,кога ще си прибереш вересиите?

    ОтговорИзтриване
  7. гелето26/2/11 16:19

    Предлагам на г-н Кмета да направи и приз за най-некадърен собственик-треньор.Защото както знаем всички любители на футбола от града,той е един,неподражаем и велик-само Рамо.Защото г-н Кмете,без Ващето силно рамо,надали Рамо щеше да може се задържи до сега и провали няколко поколения талантливи футболисти.Време е да се отделите,разграничите от Рамо и той много бързо ще полети на долу.Смелост и кураж Кмете.Ние сме с Вас и зад Вас,че избори наближават!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен28/2/11 09:09

    Браво на Ники.Пожелавам му много здраве и спортни успехи. А след 10 години да вземе и наградата за треньор на десетилетието.Честито Ники!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен9/3/11 14:10

    Честито на наградените и още по-големи успехи за 2011 година

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен21/6/14 21:05

    4estito na vsi4ki i nai-ve4e na prekrasnia trener,4ovek i priatel vasil 6iboikov.da e giv i zdrav i 6tastliv o6te mnogo,mnogo godini..blago,valentin i hristo 4avdarov ot asenovgrad

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.