Симеон Дянков и Вежди Рашидов благодариха на валията на Истанбул Хюсеин Авни Булут за изборните секции в мегаполиса на последните парламентарни избори. Това съобщиха за 24rodopi истанбулски репортери, които отразяват дейността на валийството край Босфора.

„Надяваме се на вашата помощ и на предстоящите през октомври избори за президент и местна власт", заявил Дянков

Вицепремиерът и министър на финансите и министърът на културата са на кратко работно посещение в Истанбул

В събота Дянков и Рашидов ще се срещнат с български граждани от Истанбул и региона и с представители на организации на българските изселници.

 

Очаквайте подробности

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/2/11 17:05

    точно така! благодарете им за изборните секции, за това, че избират кмет без да живеят тук, ама то и вие не живеете, така че кво ви пука. хай следващият градоначалник и той да вдигне хотелче в турция

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/2/11 01:38

    A be pi4ove razberete nay pposle,4e bez Turcia ne stavaat tezi ne6ta.Turcite nalivat tolkova mnogo pari u nas 4e e normalno da e taka,saglasete se,primirete se,taka 6e e....

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/2/11 22:00

    Наглостта на управляващите ескалира. Представете си друго правителство, което е изпратило двама министри, единият вицепримиер, на гезме в Одрин и Истанбул. Добре, че кърджалийските театрали поставиха въпрос за турнета в Турция, та да оправдаят воаяжа. За нивото на срещите не ви се говори - приел ги зам. валията. А срещите в Истанбул са си чисто партийна работа. Цветанов стана шеф на предизборния им щаб и както е тръгнало - чака ни нов член първи на Конституцията. Те вече се държат като че държавата им е бащиния. Днес на поклонението на Апостола световно неизвестният им общински лидер се беше подредил до кмета и Таушанова.20 години такова чудо не е било - партийните началства си стоят отстрани, а той даже и цветята поднесе с властта. Прости и нагли нещастници.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.