Спасителен екип на ОУ "Пожарна безопасност и защита на населението" е почистил от паднали камъни участък по пътя Кърджали-Ардино, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР. Сигналът е подаден в 4,16 часа тази сутрин и след незабавната намеса на спасителите платното е освободено за движение.

Кърджали. Досъдебно производство за управление на автомобил с документи, които са издадени за друго превозно средство, е образувано в РУ-Кърджали. При извършена проверка на лек автомобил "Фиат" с немска регистрация полицаите са констатирали несъответствието в представените документи. Колата е била управлявана от Е.М./48/. Работата по изясняване на случая продължава.

Джебел. 17-годишен е откраднал 50 метра кабел от израждаща се обществена кабелна мрежа в Джебел. Непълнолетният е бил проверен от полицаи около 23,30 часа в петък. В личния му багаж униформените открили кабела, който е иззет. Работата по случая продължава.

Специализирани операции. 55 литра алкохол без бандерол са били установени при извършена проверка на лек автомобил "ВАЗ". Колата е била управлявана от Д.М./62/ и е била спряна за проверка в село Дружинци, община Кирково. Работата по случая продължава.

735 автомобила са били проверени в специализирана операция на територията на областта. Пътните полицаи са констатирали 78 нарушения, за които са съставени 63 акта и 15 фиша.  Двама водачи са управлявали след употреба на алкохол. Алкотестът на единия е отчел над 0,5 промила, а на другия над 1,2 промила. По втория случая е образувано бързо производство.

Шофиране след употреба на алкохол. Двама водачи са предадени на прокурор за управление на автомобили след употреба на алкохол. Химическият анализ на кръвните проби на М.П./29/ и Б.М./52/ е отчел над 1,2 промила. Материалите са изпратени в прокуратурата по приключените бързи производства на РУ-Кърджали с мнение срещу лицата да бъде повдигнато обвинение пред съд.

ПТП. Две са пътните произшествия на територията на областта. Няма пострадали. При движение с несъобразена скорост на мокър асфалт "Фолксваген" с водач Б.И./36/ е навлязъл в лентата за насрещно движение и е ударил автомобил "БМВ". При пътното произшествие, което е станало в района на туристическия комплекс "Белите брези", са нанесени материални щети. Алкохолните проби на водачите са отрицателни. На виновния е съставен акт. При движение с несъобразена скорост на ул."Булаир" в Кърджали "Фолксваген", управляван от П.М./32/, е блъснал паркиран "Опел". Алкохолната проба на шофьора е отрицателна. Съставен му е акт.

 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/2/11 11:07

    Dobre blagodarq za informaciqta lo6i raboti se slu4vat v gradoveto nadqvam se da nqma postradali pri ptp i materqlni 6teti.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/2/11 15:49

    VSEKI KOYTO YADE ZASLUJENO---HALAL DA MU E.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.