Юношите старша възраст на СКТМ „Юнак-2005" от Ардино се класираха за финалите на държавното отборно първенство по тенис на маса, които ще се проведат в началото на май в Търговище, съобщи треньорът Бахри Юмер. Финалистите бяха излъчени на зоналното първенство в Пловдив. В турнира участваха девет отбора от Южна България. След изключително интересни срещи тимът на  „Юнак-2005" в състав Ерсин Мурад, Шенер Шенол, Севги Аптикадир и Ервин Юмер се класираха на трето място и добиха правото за участие сред най-добрите в страната. Момчетата на треньора Бахри Юмер изиграха общо 6 двубоя, в които записаха 4 победи и 2 загуби. Ардинци победиха отборите на „Панагюрище" и  „Стоянстрой"- Пловдив с 4:3, след което разгромиха „Асеновград" и „Доспат" с 4:0 и регистрираха две загуби с 1:4 срещу „Родопи"- Момчилград, и с 3:4 от „Машстрой"- Пловдив.

Наставникът на „Юнак-2005" съобщи още, че момчетата му от възрастовите групи до 12 и 15 години са взели участие в турнирите на държавното индивидуално и отборно първенство в Пловдив. При най-малките след оспорвани срещи Керем Хасан, Митко Кисьов, Никола Хаджийски и Зекерия Мюмюн са станали първенци в групите си и са добили правото да участват в основната схема, която е била от 32 състезатели. В тях най-добре се е представил младата надежда на клуба Керем Хасан, който се е класирал  сред първите осем в страната. В решителната последна среща за влизане във финалната четворката Керем не можа да устои на напрежението и загуби с 2:3 гейма от представителя на Шумен, уточни треньорът Юмер. Батковците им до 15 години Борис Мирчев, Борислав Тенекеджиев, Райчо Драгиев и Алпай Халибрямов се класирали на пето място в отборната надпревара и са изпуснали шанса да участват във финалите.

Доволен съм от представянето на всички момчета. Радосното е, че при мъжкия пол в детско-юношеското направление вървим в правилната посока. Ние сме един от малкото отбори в страната, които имат представители в почти всички възрастови групи", обобщи представянето на тенисистите треньорът на „Юнак-2005" Бахри Юмер.

 

Гюнер Шукри



-----------------------------------------------------------------
Дизайнерски обувки с до -70%. Регистрирай се и пазарувай.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.