По сигнал на любител риболовец, инспектори от сектор "Рибарство и контрол" на ИАРА Кърджали са извършили проверка на язовир "Кърджали". При проверката в района на залива на с. Дъждовница са открити и извадени общо 350 метра бракониерски мрежи. Уловената в тях около 10 кг риба /маломерен шаран, маломерна бяла риба, костур и распер/ е освободена и върната във водата. Мрежите са конфискувани и е съставен констативен протокол срещу неизвестен извършител.

-----------------------------------------------------------------
Дизайнерски обувки с до -70%. Регистрирай се и пазарувай.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/4/11 11:56

    Браво ИАРА! Само така,възхитени сме от вас и вашия шеф!/младото момче/

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/4/11 12:07

    Syala Bilgariya poznava i znae za Kirdjaliyskite brakuneri samo nasite ot sektor ,, ribolovstvo i kontrol,, za dvadeset godini nemojaha da razberat koi sa brakunerite. Yazovira ni ostanaha samo ratsi.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/4/11 13:16

    Yazovira ni ima pusnati mreji sis kilometri, a ne po nyakolko metra.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/4/11 13:20

    I ratsite gi karat po Plovdivskite restoranti

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/4/11 18:50

    Viv Evropa zaytsite i kucetata sa stanali priyateli, sisto taka fazanite pitpiditsite lisitsite horata i 0stanalite domasni divi jivotni sisto sa stanali priyateli. A nie blagodarenie na sesdeset i pet godisno komunisticesko upravlenie i na tehnite korumpirani yatatsi ot DPS sme stanali LESOYADI.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен7/4/11 21:19

    Трябва да има солени глоби и затвор, иначе няма оправия.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен9/4/11 11:08

    БРАКОНИЕР,РЕСТОРАНТЬОР,ХИЖАР,ПРЕПРОДАВАЧ И ПОДМАЗВАЧ С ВРЬЗКИ В СЬДА И ДАНЬЧНОТО=КОЍ Е ТОЍ,ПОЗНАЍ ОТ ТРИ ???

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен9/4/11 12:35

    Brakuneri, restorantyori sa dvama, hijar i preprodavac. Nie gi poznavame, samo ot sektor ,,ribolovstvo i kontrol,, ne gi poznavat, nito pik sa cuvali za tyah

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен9/4/11 14:14

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен9/4/11 15:21

    .........бая риба са изяли,та непубликуваха нито едно изказване за наѝ-големия бракониер и дистрибутор в Кьрджали и Асеновград - Т.Гьрка

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен9/4/11 16:58

    Ne samo Toso Girka i hijara Boic e distributor v Asenovgrad i Plovdiv

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен10/4/11 13:02

    ТОЯ ТУРЧИН ОЩЕ ЛИ Е НА ХИЖА БОРОВИЦА=НАЛИ ГО ХВАНАХА ХА НЯКОЛКО ПЬТИ С МРЕЖИ В ХИЖАТА НА БТС КЬДЕТО БЕШЕ НАЗНАЧЕН ОТ ПРЕДИШНИЯТ И ШЕФ КОЍТО ОТКРАДНА ПАРИТЕ И ИЗБЯГА.МИСЛЕХ ЧЕ ОТДАВНА И БОЍЧА Е СЛЕДСТВЕН,ТА ТОЍ ПРЕВЬРНА ХИЖАТА В СОБСТВЕНО ЗАВЕДЕНИЕ И СРЕЩА НА БРАКОНИЕРИ ОТ ХАСКОВО И АСЕНОВГРАД.ТОВА НАИСТИНА НЕМОЖЕ ДА ПРОДЬЛЖАВА,ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.