В периода от 1 до 6 април ОЦК е обгазявал Кърджали и околните села в два дни, става ясно от писмо на РИОСВ. То е изпратено до инициативния комитет „Аз искам да дишам", който се трансформира в Комитет за спасение на Кърджали. Информацията е била изискана от комитета.
„Регистрираните превишения на серен диоксид в Кърджали за периода 1-6 април са общо 3.
- 2 превишения на 5 април съответно 765140 и 713,18 µg/m3 
- 1 превишение на 6 април 472,50 µg/m34", се казва в писмото.
Комитетът за спасение на Кърджали организира протест срещу ОЦК на 10 април, от 11 часа, пред ресторант „Русалка", в градския парк.



-----------------------------------------------------------------
100 лв БОНУС. Най-високи коефициенти Tempobet.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

17 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/4/11 17:57

    Всички там!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/4/11 19:49

    Стига са ни правили на маймуни.Всички на митинг!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/4/11 19:59

    Ще продължават да го правят, ако стойм като овце.

    ОтговорИзтриване
  4. цирея7/4/11 20:26

    Най доброто място за дишане е в 'Махалата',дишащите могат да се изселят там.Със смешната им лидерка.Дано на протеста им се съберат 4-5 човека,щото екокаузата отива на 'кино'.По големи смешници не бях чел да изразяват позиция.Имам чувството че това са деца в предучилищна възраст.Душички,малоумни.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/4/11 21:31

    Цирей, ти пак се появи дори не си постоянен!
    Бъди мъж, като кажеш нещо - изпълни го!Само ти и човек като тебе, може да обижда защото няма друго какво да направи.г-жо Павлова пак ще Ви кажа:Високите дървета ги брули вятърът!Храсталаците обиждат и дори нямат мнение, а някой им казва какво да мислят и пишат по форумите.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен7/4/11 21:32

    Цлият гряд там!

    ОтговорИзтриване
  7. цирея7/4/11 21:55

    За съжаление тя е само храст,далеч от високите дървета.Колкото до вас наивниците, сте избрали лошо място за сгушване.Под храстите се крият само змии и буболечки,ако бяхте сериозни нямаше да сте там.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен8/4/11 09:58

    Нека всеки един от нас каже на своите близки и познати да дойде и да каже "АЗ ИСКАМ ДА ДИШАМ" на 10 април /неделя/ от 11 часа в градския парк пред ресторант "Русалка".
    Всички на протеста!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен8/4/11 12:05

    Ама сега какво ?
    няма разрешение за 18 пъти да ни обгази, затова той си действа, останаха 16?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен8/4/11 13:29

    Никой не е казал официално, дали му е разрешено още 18 пъти обгазяване.На 23 март бе изпълнена квота, но продължиха на: 25 март,3омарт, след това на 5 април-два пъти за деня и на 6 април.Ако това не е безобразие???

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен8/4/11 13:31

    ТОВА Е ИНФОРМАЦИЯ ОТ РИОСВ-Хасково:
    Изпращам ви исканата информация.
    Регистрираните превишения на серен диоксид в К-ли за периода 1- 6 април са общо 3.
    - 2 превишения на 5 април съответно 765140 и 713,18 µg/m3
    - 1 превишение на 6 април 472,50 µg/m3
    Това е нформацията само за април месец.
    Комитет за спасение на Кърджали

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен8/4/11 15:32

    Маргарита е една достойна Кърджалийка, която мисли за целият град.Тези, които защитават обгазяващият ни, са за съжаление.

    ОтговорИзтриване
  13. цирея8/4/11 20:48

    Много любопитно с какво мисли,след като няма никаква словесна изява.Сигурен съм че две приказки на кръст не може да върже,до колкото я познавам.А вие жалките клакьорчета дето я издигате като знаме от 'Тоалетна хартия',имайте малко срам и се заврете от там от където сте изпълзели.За какъв комитет говорите нещастници такива,къде ви е членската маса,къде ви е учредителния протокол.Разчитате на комунистическо-футболни призиви на които само шайка малоумници би се вързала.Не сте ли разбрали че въпроса е в физическото оцеляване на града, покрай тоя скапан завод.И че никои не работи там за "кеф".Не сте ли разбрали със задръстените си мозъци,че Мангала е необходимото зло, което временно спасява голяма част от населението да стане клиент на безмилостния Помак, окупирал централната част на града.Стига с тоя егоизъм и злоба,имайте поне малко срам от хората които са отдали живота си работейки в този производствен ад, само за да издържат семействата си.Парите които печелят отиват в икономиката на града.Вие сте пълни инфантили, които режете клона на който седите.Няма здравомислещ човек който би подкрепил жалките ви еконапъни.Ако се съберете 5-6 човека и си обърнете внимание, колко сте облещени един в друг, скоро ще разберете (ако ви е останал поне малко разум) че трябва да ви помогне психиатър.

    ОтговорИзтриване
  14. наблюдател9/4/11 21:50

    Утре пак със старите кадри на БКП-БСП на митинг.Това видях на предния ви митинг.Това е сигурен признак кой стой зад тях и Маргарита Павлова-другарите
    Д.Михалевски,И.Митовски,Я.Костадинов и още много знайни,незнайни,бивши и настоящи другари от БКП-БСП.Утре отново в първите редици,както повелява партията ви.

    ОтговорИзтриване
  15. кърджалиец9/4/11 21:54

    Че като не можете,отпишете се от този град и си идете,там от където сте дошли.Не си давайте парите за скъпите жилища,а за въздуха ние ще му намерим колая.Там във вашите родни села дишайте на воля чист въздух и тичаите по полята с говедата и нивите с тютюн,на длъж и шир.Защото тук в града от новопосторени блокове за вас,въздух не остана,но и не без помоща на любимия ни кмет и общински съветници.Та нали сте си от една черга.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен14/4/11 11:46

    Цирей, ти що един път не се напъна и да сътвориш едно писмо до Захариев, че работите в ада, както ти пише.Що не му кажеш, че искаш обувки,работни дрехи, кисело мляко, пектин и др.,а само обяснявяш това и онова за Маргарита.Освен, че вие е комплексирала, на всичкото отгоре ви е и страх.Да не би да чакате Маргарита да вдигне протест в завода за да си получите аванса и заплатите.Ха ха ха ха ха!Дупе са иска момче, не празни приказки.На празнотии сме се наслушали, дай нещо по-умно, ако имаш-ама нямаш.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен14/4/11 11:48

    В първите редици на 10 април нямаше пукнат политик, защото се скриха, като мишки.И на целия град им стана ясно, че са зад Захариев.Така, че с тези от БСП НЕ ТИ МИНА НОМЕРА.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.