В най-голяма степен отговорността за състоянието на земеделието в момента е на бившия земеделски министър Мехмед Дикме. Именно той е отговорен за затварянето на главите „Земеделие" и не е направил нищо за да защити интересите на хората формиращи този сектор на икономиката. Това каза на среща с бизнеса в Ардино народният представител от ДПС Юнал Тасим. Срещата бе организирана по инициатива на кмета на община Ардино по повод на публикация във вестник „Труд", че общините от област Кърджали са едни от най-корумпираните в страната. 

-----------------------------------------------------------------
Дизайнерски обувки с до -70%. Регистрирай се и пазарувай.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

18 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/4/11 11:58

    pone edin da si priznae 4e sa nekadarnisi BRAVO

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/4/11 12:38

    Юналчо, ти и твоята крадлива партия къде бяхте тогава и кое ти дава право да ни смяташ за аборигени, защото гласуваме за Вас ли?. Очаквайте Касим Дал, Корман Исмаил виновни за....

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/4/11 13:41

    А Дикме от коя партия беше и ти къде беше тогава бе, сульо!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/4/11 13:41

    Oбщините от област Кърджали са едни от най-корумпираните в страната и в ЦЕЛИЯ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ БЛАГОДАРЕНИЕ НА 8 ГОДИШНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ !ТОВА Е ИСТИНАТА ГОСПОДА БИВШИ И НИКОГА ПОВЕЧЕ УПРАВЛЯВАЩИ.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/4/11 14:45

    ДПС е виновно за кражбите в селското стопанство,за това,че е излъчило от неговите редици Дикме като министър на ЗГХ.Но в България нито партии нито личности отговарят за некадърност и присвояване на държавни пари.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/4/11 14:57

    То още колко има да признавате....

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/4/11 15:11

    подкрепям 13:41!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен29/4/11 16:50

    ДПС И ПО ТОЧНО АХМЕД ДОГАНОВ УПОТРЕБИХА МЕХМЕД ДИКМЕ . А СЕГА ГО ПЛЮЯТ ЧЕ ТОЙ Е ВИНОВЕН ЗА ТОВА ИЛИ ОНОВА . А НЕГОВИТЕ СЪГРАЖДАНИ БЪРЗО ЗАБРАВИХА ЧЕ ТОЙ Е НАЙ УСПЕШНИЯ ИМ КМЕТ И СЪГРАЖДАНИН В ЦЕЛИЯ РЕГИОН ПРЕДИ ДА ГО ПОЖЕРТВУВАТ В ДПС . ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ЦЕЛУВАТЕ ЗАДНИЦИ , ГОСПОДА МИЖИТУРКИ , НА ВАШИТЕ ЛИДЕРИ ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен29/4/11 17:10

    Към 13,41.Г-н тъпанар,не се изказвай неподготвен.Тройната коалиция управляваше от 2005 до 2009 г.Това според теб и всички неграмотни ГЕРБери означава 8 години.И още нещо да знаете:по-страшно от слабото управление е само некомпетентното управление т.е. управлението на ГЕРБ.Това е истината,а вие може да си крякате колкото искате!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен29/4/11 18:55

    6to mal4ahte togava ?!
    tryabva vsi4kite da vi raztrelyat nay - demonstrativno ma kat se zamislya to nyama smisal - sled vas drugi shte doydat

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен29/4/11 19:19

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен29/4/11 21:12

    А бе амсалак Юнал, Дикме министър от коя квота беше. Що се излагаш бе глупак. Ти не се усещаш даже ,че казваш ние от ДПС направихме всичко възможно да ви таково майката.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен30/4/11 02:22

    Ами като е било толкова добре при управлението на ДПС,що ви смениха ?

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен30/4/11 17:53

    До 17.10: Драги овньо от краставото стадо на ДПС: Ти дето ме наричаш тъпанар и смяташ, че се изказвам неподготвен, сложи си ръката на сърцето и кажи, че не сте крадци. Аз съм от учредителите на ДПС в кърджалийския регион, но навреме разбрах, че като турчин нямам място сред крадците. Докажи, че не сте такива и аз ще застана зад теб. Но ако не можеш, както ще бъда зад теб първо ще те изчеткам с телена четка и после нали се сещаш!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен30/4/11 20:29

    Юналчо аз няма да споря и няма да те обиждам, но това което се пише и се коментира е верно. Аз искам само да ти припомня, когато беше студент във София приятели сквартиранти съученитци ти бяха от кв. ПРИЛЕПЦИ. Благодарение на твойта партия ДПС и гн. Х.Азис гражданите на кв. ПРИЛЕПЦИ живеят като на Африканско село. Цели 20т години лъжат и обештават за една канализация пред изборно, има и други проблеми. И ти си информиран за проблема с канализатцията, обешта че ще дойдеш но за 8м години не можа да намериш време. Вярвам че е възможно да кажеж на вашия лидер да не носи мандолини на разни Жугуливци а да каже на Х.Азис да направи канализатцията, противен случай ще си има срешта с мен. Мойте уважения.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен1/5/11 21:28

    Г-Н ЮНАЛ ЗАЩО НЕ СИ КАЖЕТЕ ,ЗА ТАЙНАТА СРЕЩА С Г-Н МЕСТАН В ЦЕНТРАЛАТА НА БАНКАТА КОЯТО ВИ НАПРАВИ ДЕПУТАТ? И ЗАЩО БЕШЕ ПРИНУДЕН Г-Н МЕСТАН ДА СИ ОТСТЪПИ МЯСТОТО СИ НА ВАС ?КОЙ ГО ПРИНДИ ИЛИ КОЙ ГО ЗАПЛАШИ ?И КАК МОЖЕ ДА СТЕ СРЕД ХОРАТА КОИТО ДАЖЕ НЕ ГЛАСУВАХА ЗА ВАС,А ГЛАСУВАХА ,ЗА ВАШАТА КМЕТИЦА И ДАЖЕ С КОЯТО ВОДИТЕ СЪДЕБНИ ДЕЛА,АКО СЕ ГРЕША ДОКАЖЕТЕ ,ЧЕ НЕ Е ТАКА !И ЩО НЕ СИ ПРОВЕРИТЕ Г-Н ДИКМЕ КОГА БЕШЕ ОТСТРАНЕН ОТ ПОСТА СИ ,И ПОСЛЕ ДА ГО ОБВИНЯВАТЕ .А ЗАЩО ВИЕ ОТКАЗВАХТЕ МИНИСТЕРСКИЯ ПОСТ 4 ПЪТИ ,И КОЙ НЕ БЕШЕ ПОДАЛ ДЕКЛАРАЦЙТЕ ЗА ПРЕМИЕТА ЗА ТЮТЮНА ? И КОЛКО СТРУВА ОБУЧЕНИЕТО НА МАЛКАТА ВИ ДЪЩЕРИЧКА В ШВЕЙЦАРИЯ? ЗАЩО ВИ СЕ ОБАЖДАШЕ ВСЯКА ВЕЧЕР ББ И ЗАЩО СЕ ДВИЖИТЕ С ПИСТОЛЕТ ? СТРАХ ВИ Е ОТ НЯКОЙ :))) ? 1997 СДС А СЕГА 2011 ДПС <3 МАНДАТА> ?

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен2/5/11 12:02

    Господин Юнал Тасим, ще бъдете един от народа само ако излезнето от турската комунистическа партия наречена ДПС.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен2/5/11 12:04

    Доган и Дикме са с еднакъв морал, и Вие ли сте като тях.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.