Спорът между Общинска администрация и Областна администрация за паркинга пред сградата на комплекс „Орфей" даде резултат "50 на сто доволни, 50 на сто - гневни. Павираният участък е вече само пешеходна зона, от което потърпевши са водачите на МПС, които търсят места за паркиране в центъра на Кърджали.

Другата новина е, че центърът на Кърджали ще продължава да се загрозява от заградената с телена мрежа автокъща, в която се продават стари коли. Подписаният между бившия директор на театъра Димитър Игнатов и търговците договор бил изряден. Едва след изтичането на срока за стопанисване можело да се прибегне към привеждане на терена към угледен вид.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/4/11 21:46

    1.Браво на Таушанова за паркинга.
    2.Да каже същата госпожа какво видяха вчера в ОЦК.
    3.От тоя Игнатов не ви ли писна вече. Вечният директор, никой не влиза в театъра, ама той е директор. Сега и договора му бил изряден. Защо не вземете да го направите пак директор тоя ценен кадър?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/4/11 22:28

    abe zagradete si i ob6tinata taka s ograda, za vseki slu4ai da se zapasite ot lubovta na balgarkite i balgarite. i zatvorete i drugite ulici - ta da ne vi marmorqt za dupkite - prosto gi zatvorete ulicite .hem da sppestite pari. pusnete samo za perperikon ulicata . to s umrelite po -dobre moje da se razberem , otkolkoto s vas - slepi, gluhi i nemi marselivci ot ob6tinata

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/4/11 00:16

    Паркинг няма, мир да има.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/4/11 02:22

    Браво това пир управление на тройната коалиция не можеше да се случи

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен30/4/11 09:39

    Г-жа Таушанова да вземе да си развали и паркинга на областа зад киното да махне и бариерата защото е оформен върху пешеходна зона и да ползват паркинга пред общината, той е достатъчно голям да побере и техните коли.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен30/4/11 10:29

    a taka naredete na vsi4ki trotoari i ulici kamani i cementovi topki da ne mogat da minavat nito pe6ehodci, nito koli. ogradete si slujbite s teleni ogradi, portieri-ohraniteli , deto za vseki kontakt s vas trqbva da 4ete i pi6e dannite ot id-to na balgarkite, balgarite i gostite ni. 4e da nastane edna nebivala sbododa i da letim...nedeite parkingi da stroite. koito iska kola, da si q zaka4i na tavana u tqh. nedeite da stroite i fabriki za bukluci - dekoriraite se s tqh. mnogo vi prili4a na visokata injenerna misal.genialno.super originalno.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен30/4/11 12:23

    Специални благодарности от майките на Кърджали! За хората които злословят - осъзнайте, че в един момент, този паркинг щеше да превземе цялата павирана улица и да бъде платен. А, паричките да влизат в джобчето на някой незаконно спечелил търга. Пешеходната зона трябва да бъде доста по- голяма, време е да се поразходим малко :))) Пет крачки повече са здравословни! :)

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен30/4/11 19:25

    Аз също съм майка и мога да кажа, че този паркинг беше удобен и за нас. Живея в по краен квартал, излизам до там с колата, паркирам я и с детската количката се разхождам. Що се отнася за пешеходната зона, от двете страни на павираната улица има тротоари, напълно достатъчни.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен1/5/11 09:17

    ААА,,КЪДЕ ЩЕ СПИРАТ АМУДЖИТЕ СЕГА ?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен1/5/11 12:02

    Този паркинг беше изключително грозен и то на баш центъра!Подобно нещо няма никъде другаде!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен1/5/11 15:03

    zatvorete vsi4ki ulici i gi napravete samo za pe6ehodci, ku4eta, magareta i kone/ako ima takiva ne6ta vse o6te u vas neizqdeni/ - to i bez drugo taka vi otiva pove4e na skorostta, s koqto se razvivate umstveno i fisi4eski - bavno , marselivo, tuk kafe, tam cigara i mohabet, rakia ili bira - i bez drugo avtomobilite ne sa za vas - nito mojete da chaufirate, nito da parkirate, nito parkingi imate, nito garaji, nito avtomivki, nito magasini za 4asti, nito ulici za avtomobili, nito rabote6t KAT imate.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен1/5/11 19:58

    Пешеходни зони има много,но никои не ги подържа.Г-н кмета и Г-жа Таушанова да направят една разходка по алеята на водното огледало,да вземат две-три майки с детски колички и да се разходят по въжения мост и качат стълбите към Възрожденци и тогава ще разберат какво са направили за този прословут паркинг.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен2/5/11 17:16

    До 1/5/11 09:17
    ААА,,КЪДЕ ЩЕ СПИРАТ АМУДЖИТЕ СЕГА ?

    А знаеш ли какво означава "амуджа",че го използваш?

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен2/5/11 21:54

    как ще махнат паркинга нали са съдружници с сина бат вежди

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.