Новият зам.-директор на полицията в Кърджали Васил Николов е служителят на МВР в Източните Родопи, който най-добре е запознат със скандалните приватизационни сделки в района и дейността на лихварите, разкриха източници от силовото ведомство. В детайли бил запознат и с незаконните операции на лихваря Красимир Моллов - Кадир Моллата, който напусна региона и се укрива в София.

Както вече 24rodopi писа, досегашният началник на група „Криминална" в Джебел Васил Николов е новият заместник на Валери Баранов.

Вчера комисар Валери Баранов представи своя заместник пред ръководния състав на дирекцията с думите, че за поста е избран опитен кадър, който може да влезе в работата с летящ старт.
Кариерата на Васил Николов в МВР започва през 1986 година. След като завършва Академията на МВР, е назначен за оперативен работник в РУП-Кърджали. През 1992 година преминава на работа в сектор „Борба с организираната престъпност", а от 1997 до 2001 година е ръководител на антимафиотите. През 2001 година поема управлението на РУП-Момчилград, а година по-късно е назначен за началник сектор "Криминален" РУП-Кърджали.

Васил Николов и тогавашният директор на полицията в Кърджали Иван Коларов разбиха империята на скандалния Ерджан Рашид – Роко.  Новият Полицай №2 край Арда през годините се е занимавал и с най-големите икономически афери в региона, но повечето от тях бяха потулени по-късно.



-----------------------------------------------------------------
Дизайнерски обувки с до -70%. Регистрирай се и пазарувай.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/4/11 15:22

    СУПЕР=НЕКА СЕГА В.НИКОЛОВ ДА ЗАПОЧНЕ РАЗСЛЕДВАНЕ НЕ САМО НА КОЛАРОВ НО И НА ПРИЯТЕЛЯ МУ В.СПАСОВ!РИБАТА СЕ ВМИРИСВА ОТ ГЛАВАТА/НАЛИ ТАКА г-н НИКОЛОВ ?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/4/11 17:10

    znaçi e v igrata

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/4/11 20:47

    aha -tova li e tartora na bandata policai - mafioti , zaradi koito ni prikazvat v celiq svqt, 4e sme mafiotska darjava?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/4/11 22:21

    4estito Vasko,nai -posle to4no popadenie na ministara.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен9/4/11 00:18

    Konfeksuvaniya imot na E.Rasit-Roko e mravka v moreto, pred imotite i suhite paricki na korumpiranite yatatsi na BSP ot DPS. Vasil dvadeset godini bese na slujba kogato v upravleniye byaha korumpiranite, vse oste sa te. Viv Kirdjali korumpirani- sideni nyama. Vasil li ste gi sidi? Az sim Kirdjaliets ot Turskiya etnos, poznavam Vasil ot uceniceskite godini, tocen e. No kak ste stane vsicko tova???

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен9/4/11 08:40

    Bravo za izbora!!!!Nai- posle da bade izbran podhodiasht chovek na tozi post!Uspeh!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен9/4/11 08:52

    Izklu4itelno,kadaren,4esten i profesionalist,poznavam go ot mnogo godini.4ovek koito znae kakvo e 4est i dostoinstvo.Potenciqla i opita koito ima 6te bade v polza na ob6testvoto i zakonovite normi.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен9/4/11 09:04

    Сьс стари курви нов бардак не става.Всичко ще продьлжи по старому и в момента се радват само бандитите и далавераджиите-има коѝ да ги прикрива.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен9/4/11 10:56

    Щом престъпникът трафикант Севал от с.Габрово е в редиците на МВР, значи е вярно твърдението, че със стари курви бардак не става.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен9/4/11 11:14

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен9/4/11 15:09

    Хайде хаирлия да е

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен9/4/11 16:20

    gorkiq 4ovek - ima da rine tolkova mrasotii, da izhvarlq tolkova mnogo marselivci i mafioti, da stroi i modernizira,ot ruinite da pravi novi ne6ta, da optimizira slujbite , da gi nakara da rabotqt barso, to4no, lubezno s klientite si, da u4i marselivcite da rabotqt s modernata tehnika da sa efektivni za minimum vreme.ah, gorkiq 4ovek - dano da ima nervi da se opravi s tosi barko4!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.