УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ, 

 

В дните от 28 март до 22 април 2011 година, Община Кърджали по традиция се включва в международната кампания, посветена на честването на Деня на Земята - 22 април. Благородната цел на кампанията е да запазим природата, да създадем по-добра и здравословна околна среда, да помогнем в борбата с глобалното изменение на климата.

 

Денят на Земята е ключова възможност за всички нас, хората и институциите да обединим усилията си за създаването на световна „зелена икономика". Нашите съвместни усилия днес ще бъдат признати от бъдещите поколения като повратна точка.  Изменението на климата засяга не само природата, а и нашето здраве, всекидневие, икономика и култура. Учените са единодушни, че тенденцията към затопляне на климата не може да бъде спряна, но нашите общи усилия за намаляване на емисиите на парникови газове в атмосферата, могат да забавят този негативен процес, което да предостави на биологичните системи и на човешкото общество повече време за адаптация.

 

Повече от 41 години от обявяването му, Денят на Земята вдъхновява милиони хора от различни култури и произход, като ги събра с една обща цел – заедно да създадат промяната в околната среда, която желаят да видят.

 

Община Кърджали отново за пореден път участва в тази кампания и организира различни прояви, под традиционното мото "Кърджали - чист и красив".

 

Нека всеки от нас се огледа в обкръжаваща ни среда и с общи усилия направим Нашия град още по-зелен и по-чист. Нека с настъпването на пролетта всеки от нас, който иска да живее в чиста околна среда, се погрижи за района, в който живее, за да стане нашият град още по-слънчев и по-красив, за да има с какво да се гордеем.

 

Нека запазим природата чиста!

Каня всички

 

                                                           Кмет на Община Кърджали

                                                                    /Инж. ХАСАН АЗИС/



-----------------------------------------------------------------
100 лв БОНУС. Най-високи коефициенти Tempobet.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/4/11 18:16

    скрийте се някъде със загубения Ви вестник г-н хасан и дане публикуваш - презд оная ми работа е ...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/4/11 22:44

    КМЕТА Е ПРАВ ! ТРЯБВА ДА ДАДЕ И ОБЩЕСТВОТО ОТ СЕБЕ СИ - НЕКА ПОЧИСТИМ И НАПРАВИМ ПРИЯТЕН И КРАСИВ ГРАДА!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/4/11 07:31

    Лицемерно е малко това изказване. От една страна си допуснал на ЖП гарата на вход-изхода на града в зелените площи да се търгуват и съхраняват въглища, дървен материал и строителни материали, като се замърсяват и трошат тротоарите, всички посетители на Перперикон виждат и газят тази цигания и мизерия. И в същото време говориш за чист град и почистване. Има една дума за това-лицемерие.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/4/11 16:53

    Нека се провери за терена на входа и изхода на града, дето се продават дърва и въглища доскоро дали са събирали наем! Казвам Ви със сигурност: Не, общината не взимаше наем,а така нареченият наемател Сали от Черноочене директно буташе отвреме навреме парички в джоба на кмета,а сега изчезна от България. От такива боклуци ще се изчистим само с божия помощ! Амин!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/4/11 23:55

    Koga ste bidat sideni korumpiranite yatatsi na BSP ot DPS.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.